Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Énekest keres a RoXx69 zenekar!

Roxx 69 - Énekest keres a RoXx69 zenekar!

Két év kihagyás után ismét zenél a zenekar, azonban Székelyhidi Balázs távozása után énekes nélkül maradtak a fiúk. Kettő sikeres klip (A jel - Meghalnék érted) és egy nagy lemezen vannak túl.

Olyan énekest keresnek, aki szívből, lélekből zenél! Lehetőleg 16-30 év közötti jó frontembert, és nem utolsó sorban jó énekest! Egy srácot, aki uralja a színpadot, de megvan benne az alázat is a zene iránt! Jelentkezni hanganyaggal és önéletrajzzal a Roxx69zenekar@gmail.com e-mail címen lehet.

2008. 05. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 05. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 06. 29. 13:10
ROXX 69 roxx69.lapunk.hu
Vendég 2009. 07. 31. 22:08
Szevasztok!!! Aki szeretne egy Monori rockzenekarban énekelni, az írjon!! 2004 óta játszunk együtt. Jó néhány koncertel a hátunk mögött. 4-en vagyunk 19 az átlag életkor. Saját számokat játszunk és néhány feldolgozást. Akit érdekel az írjon vagy vegyen fel msn-re! A többit majd privátban! Szevasztok! E-mail: sivi5@freemail.hu MSN: sivantana@hotmail.com
Bishop 2016. 07. 18. 11:00
Helló, Én Bishop t, d Jakes, egy privát kölcsön hitelező, aki életet ad időt lehetőséget hitelek. Szüksége van egy hitel sürgősen ki fizeti az adósságait, vagy szüksége van egy kölcsön, hogy fokozza az üzleti? Meg kellett volna utasítani a bankok és más pénzügyi intézmények? Szüksége van egy konszolidációs hitelt vagy jelzálog? keres többet, mert azért vagyunk itt, hogy minden pénzügyi problémák a múlté. Mi pénzt adnak kölcsön az rászoruló személyek pénzügyi támogatás, hogy van egy rossz hitel, vagy szükségük van a pénz a számlák befizetése, hogy fektessenek be az üzleti egy 2% -os. Szeretném használni ezt a médiumot tájékoztatni arról, hogy mi az a megbízható és a kedvezményezett segítséget, és lesz hajlandó felajánlani a hitel. Így kapcsolatba velünk még ma e-mail címen: (bishopjakesloancompany@gmail.com)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Énekest keres a RoXx69 zenekar! cikk képei
Roxx 69 - Énekest keres a RoXx69 zenekar!