Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Andrewboy piszkos tánca

Andrewboy - Andrewboy piszkos tánca

Hazánk egyik legkeresettebb DJ-je, Andrewboy elkészítette új mixalbumát. A nyolc hónap kőkemény stúdiózás eredménye önmagáért beszél: vérbő, dinamikus tech house és techno track-gyűjtemény született.

Hazánk egyik legkeresettebb DJ-je, Andrewboy elkészítette új mixalbumát. A hármas szám most több értelemben is ráillik az új anyagra, hisz nem elég, hogy Andrásnak ez lesz sorrendben a harmadik hivatalos mixalbuma, hanem még hozzájön egy extra hármas is. A lemez anyagát ugyanis a világhírű brit label, a Baroque Records, valamint hazai kiadója - a CLS - megbízásából készítette.

Andrewboy - Andrewboy piszkos tánca

Ezzel ő lett a harmadik magyarországi DJ/producer (Jay Lumen és Soliquid után), akinek a saját zenéiből összeállított nagylemezét ez a rangos kiadó jelenteti meg.

Csaknem 8 hónap kőkemény stúdiózáson van túl Andrewboy. Az eredmény önmagáért beszél: a vérbő, dinamikus tech house és techno trackek gyűjteménye – talán nem is oly meglepő módon – Dirty Dance címen hamarosan megjelenik. Aki járatos ebben a műfajban, annak vélhetően máris fülig ér a szája, mert azonnal asszociált a hétfő esti műsorra a Justmusic.Fm-en.

A címazonosság egyáltalán nem véletlen: az egyik leghallgatottabb-legnézettebb show a rádió történetében éppen a Dirty Dance (aminek Andráson kívül Francis Blaid és Manic N a társ-házigazdája).

stanley

2009. 11. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

stanley 2009. 11. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Andrewboy piszkos tánca cikk képei
Andrewboy - Andrewboy piszkos táncaAndrewboy - Andrewboy piszkos tánca