Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hamarosan új Groove Coverage korong?

Groove Coverage - Hamarosan új Groove Coverage korong?

Talán a világ legsikeresebb dance formációja a német kis csapat. A 2000-es évek elején egyaránt a TV-ék és rádiók kedvencei voltak, aztán sok évig nem hallottunk róluk. Azonban most megérkezett a várva várt bejelentés: „már készül az új album”.

Moonlight Shadow, God Is A Girl, Posion és még számos mega hit után teljesen eltűntek a zenei piacról, még 2008-ban kiadtak egy Greatest Hits-et, amelynek előfutára volt az eddig megjelent utolsó maxi CD, a Because I Love You. A maxi Európa szerte népszerűvé vált, de utána ténylegesen hírét sem lehetett hallani Dj Novusnak és Mellnek, az énekesnőnek.

Több magánéleti oka is volt, amiért a csapat kis időre leállt a slágergyártással, mint például Verena, a háttérénekes anyai örömök elé nézett, Dj Novus pedig 1 évvel később apai örömökre talált újonnan született gyermekében. Azután, 2008 nyarán bejelentették, hogy nem kell sokat várni az új albumra, végül még sem jelent meg semmi, máig. Nemrég végeztek tíz új dal felvételével.

Sokan kíváncsian várják új lemezüket, ugyanis a 2006-os 21 Century nevezetű albumuk, mely kicsit pop-rock-os lett az akkori zenei irányzatoknak megfelelően, nem hozta a várt eladási mutatókat. Így most mindenki joggal várja, mit is találnak ki.

Pál Richárd

2009. 11. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 11. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 01. 11. 18:02
ALIG VÁROM !!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hamarosan új Groove Coverage korong? cikk képei
Groove Coverage - Hamarosan új Groove Coverage korong?