Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

DIME Day a Dieselben!

Damageplan - DIME Day a Dieselben!

2009. december 8-án már öt éve lesz, hogy elveszítettük Dimebag Darrell-t, a Pantera legendás gitárosát. Az ő tiszteletére idén is megrendezésre kerül a mára már hagyományossá vált Remembering The Steel Dimebag emlékest, ám ezúttal kicsit másképp.

Az RTS-en kívül további öt zenekar: Neck Sprain/Bánfalvi Sanyival, Nuke, Room Of The Mad Robots, Sunday Fury és a Wendigo, illetve számos sztárvendég teszi tiszteletét és emlékezik Dimebag-re ezen az estén.
Olyan true arcokkal találkozhatunk majd, mint Bánfalvi Sanyi (ex-Neck Sprain/Ákos) és Gabó Ádám (ex-Hybrid/Cadaveres) vagy Hoffer Péter a Moby Dick-ből. Ott lesz Kovács Attila/Barnabás/Zoltán (Depi/WMD/Superbutt/RTS), Madi (Mex), Makó Dávid (ex-Stereochrist/HAW), Práznek Tomi (Superbutt), Rebel brothers (Hamsa/Levi/Mikszi/Sidi-Mafia) valamint Smici és fia (Moby Dick/Bloody Roots) is! Ők mindannyian együtt fognak majd muzsikálni!

Damageplan - DIME Day a Dieselben!

Ezen az estén nemcsak Pantera klasszikusok, hanem sok minden más is - minden, amihez Dime-hoz valamilyen szinten köze volt - meg fog szólalni. Lesz Damageplan, Rebel Meets Rebel és még sok más meglepetés is!

A több óra Pantera, az öt zenekar, az alkalmi felállások és a közös jammelés mellett a Remembering The Steel nevű Pantera Tribute ezen az estén tartja búcsúkoncertjét!

Jelképes összegért, limitált számban, a helyszínen, csak a koncert napján lesz kapható egy, az esemény alkalmából készülő Dime emlékest póló, mindössze 1200Ft-ért.

Emlékezzünk ezúttal is, immár ötödik éve!

- időpont: 2009. december 11.
- helyszín: Diesel klub
- beugró: 1300 Ft
- pontos kezdés: 20 óra

Gab

2009. 12. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2009. 12. 08. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 12. 14. 15:46
Nagyon nagy sokk volt anno, amikor megjelentek a Dimebag-ről szóló hírek a halálhírével. Nagy embert/IKONT veszített el akkor a METAL szcéna! Így én nagy tisztelettel tudok csak szólni erről az emlék-koncertről, hajrás srácok! RESP, CHEERS, METAL4EVA!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

DIME Day a Dieselben! cikk képei
Damageplan - DIME Day a Dieselben!Damageplan - DIME Day a Dieselben!