Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Feltörekvő brit tehetségek II.

Daisy Dares You - Feltörekvő brit tehetségek II.

Daisy Dares You potenciális sztárjelöltnek számít Angliában. A mindössze 16 éves lány egyre felkapottabbá válik a szigetországban. Bemutatkozó kislemeze február 28-án jelent meg Number One Enemy címmel.

Number One Enemy

A 2010-es év egyik nagy szenzációjának tarják Daisy Dares You bemutatkozó felvételét. A Pixie Lott szülőfalujából származó lány, Number One Enemy c. dala a múlt héten egy tizenharmadik hellyel hívta fel magára a figyelmet a brit slágerlistán.

A fiatal tehetség Daisy Coburn néven látta meg a napvilágot. Művésznevét egy 1990-es sorozatkarakter ihlette. Már tavaly is nagy reménységnek tartották, de igazából az idei esztendő során csöppent bele a zene világába.

Daisy Dares You - Feltörekvő brit tehetségek II.

Kezdetben a YouTube-ra és MySpace oldalára töltögette fel dalait. Jelenleg a Sony Records leányvállalatával, a Jive-val áll szerződésben. Első kislemeze február végén debütált. A múlt héten pedig a brit toplistán is bemutatkozhatott a Number One Enemy, amit a 20 éves angol rapper, Chipmunk közreműködésével ad elő.

A dal Daisy és testvére vitájának történetét foglalja magába. A klip pedig simán lehetne akár, a nemrégiben megjelent Avril Lavigne dal, az Alice c. felvétel videójának paródiája. A klip elején a nyúl megjelenése valami elképesztő! Egyébként mind Daisy hangszíne, mind dalai nagyon hasonlítanak Avrilre. Éppen ezért, sokan a kanadai énekesnőhöz hasonlítják, amit elmondása szerint, Daisy nagyon utál.

Második kislemeze a tervek szerint május 17-én fog megjelenni Rosie címmel. Első, Rush c. albuma pedig júniusra várható.

engyus

2010. 03. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

engyus 2010. 03. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 03. 28. 12:12
nekem nagyon bejövős dal.:D meg a klip is nagyon ott van.:D

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Feltörekvő brit tehetségek II. cikk képei
Daisy Dares You - Feltörekvő brit tehetségek II.Daisy Dares You - Feltörekvő brit tehetségek II.