Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bon Jovi nyitotta meg az új stadiont

Bon Jovi - Bon Jovi nyitotta meg az új stadiont

Bon Jovi-nak jutott az a megtiszteltetés, hogy a New Meadowlands stadium-ot megnyissa a közönség előtt New Jersey városában. Jovi elő négy koncertjéből ezen a helyen tartanak meg kettőt, és az első show-n közel 55 000 ember volt a részese az az új Super Bowl stadionban a banda how-jának.

Raise Your Hands Live

Több mint két órát játszottak a bandatagok, és az együttes szinte minden fontosabb dalát előadták.

A show egyben a nyitóünnepsége volt az új stadionnak, amely mellett az azóta már felrobbantott Giant Stadion állt - a két épület szinte ugyanolyan méretű. Bon Jovi-nak azért is fontos az alkalom, mert ezzel újra lehetőséget kapott arra, hogy a szülővárosában játsszon.

Bon Jovi - Bon Jovi nyitotta meg az új stadiont

"Ezen a helyen állni minden kölyök legnagyobb álma" – nyilatkozta a híresség egy nappal a megnyitó előtt, amikor is az üres stadiumot nézte az épület legmagasabb pontjáról.

"Egy együttesben zenélni szintén mindegy gyerek álma. Egy olyan bandában, amely albumokat ad ki még inkább. Egy olyan bandában játszani pedig, amely elér egy olyan hogy átlépjen az addigi hőseid szintjén – nos ez túl van minden elváráson.”

A koncerten játszott dalok elég sok albumot fednek le. Benne van a "Dry County" a "Wanted Dead or Alive" és "Living on a Prayer"is. A fellépéseket Leonard Cohen's "Hallelujah" című számával fogják zárni.

A New Meadowlands nem az első New Jersey-ben épül stadion, amelyet Bon Jovi nyitott meg. 2007-ben a banda csinált egy 10 éjszakás bulit, amikor is a Prudential Center-t nyitották meg Newark közelében.

-CsL-

2010. 06. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bon Jovi nyitotta meg az új stadiont cikk képei
Bon Jovi - Bon Jovi nyitotta meg az új stadiontBon Jovi - Bon Jovi nyitotta meg az új stadiont