Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Igen felkapott lett mostanában Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger - Igen felkapott lett mostanában Nicole Scherzinger

A szépséges énekes/táncosnő megnyerte a 'Dancing With The Stars' idei évadját, felkérték, hogy szerepeljen egy hasonló kaliberű angol showműsorban, s egy neves musicalben is szerepet kapott.

Az amerikai 'Szombat Esti Láz' idei nyertese Nicole Scherzinger lett, profi párjával, Derek Hough-gal karöltve. A hetekig tartó verseny során olyan ellenfeleket ütött ki Nicole, mint például Pamela Anderson vagy a Bűbájos boszorkákból ismert Shannen Doherty. Scherzingert párja, Lewis Hamilton is elkísérte a megmérettetésekre, amikor a pilótának nem kellett versenyen résztvennie. Nicole ezzel a szereplésével bizonyára sok rajongót szerzett, hiszen a 'Dancing With The Stars' Amerika második legnézettebb műsora (a tehetségkutató 'American Idol' az első), hetente átlagosan 20-22 millió amerikai nézi. Táncai után a közönség, sokszor a zsűri is felállva tapsolt. Végül a Pussycat Doll nem nagy meglepetésre megnyerte a versenyt.

Nicole Scherzinger - Igen felkapott lett mostanában Nicole Scherzinger

Nicole Scherzingert még a 'Dancing With The Stars' végső döntője előtt hívták fel, hogy szerepeljen a 'Strictly Come Dancing' című angol táncosműsor idei évadjában. A 'News of the World' szerint a BBC csatorna 50 ezer fontot (!) kínált fel Pussycat Dollnak, hogy a reality show idei, nyolcadik szezonjában induljon versenyzőként.

"Nicole-nak mindene meg van, amire nekünk szükségünk van az új Strictly-hez. Ő egy hatalmas világsztár, elképesztően szexi és a magánélete is lenyűgöző." - nyilatkozta a műsor egyik bennfentese.
"Igen nagy összeget kívánunk adni neki a szereplésért, sokkal többet, mint bármelyik celebnek, aki az elmúlt két évben indult a versenyben. Mindenki a BBC-nél abban bízik, hogy így megmentjük a műsort, növeljük a nézettséget."
"Reméljük, hogy a barátja, Lewis Hamilton biztatni fogja Nicole-t, hogy elvállalja a műsort, mivel ez azt jelentené, hogy hosszú heteket tölthetne itt, a családjához közel." - tette hozzá a forrás.

Scherzinger jelentkezett Maureen szerepére a Tony-díjas 'Rent' című darabba, számolt be a Gossip Cop. A Pussycat Dolls vezető énekesnője Neil Patrick Harrishez és Vanessa Hudgenshez csatlakozik a darabban.

"Nicole meghallgatása elbűvölőre sikeredett! Nagyon jól felkészült, gyönyörűen énekelt, még meg is nevettetett bennünket." - nyilatkozta Harris.

Nicole három előadásban fog szerepelni, az elsőre augusztus 6-án kerül sor.

Az énekesnőnek tehát jól fut a szekere, remélhetőleg abban is be fog futni, ami a hivatása: az éneklésben.

Köszönet a www.pussycatdolls.lapunk.hu-nak!

Luxi

2010. 06. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Luxi 2010. 06. 21. 20:11
Nicole szerintem nagyon tehetséges, mindene meg van ahhoz, hogy sikeres legyen!
Vendég 2010. 07. 06. 18:35
HOZZÁSZÓLÁSOK Guest @ 2010-07-06 18:29:04 mi volt az a 09:09 és 10:10 ma is? ;-)) ;-* Guest @ 2010-07-06 18:26:44 Guest @ 2010-07-06 18:19:26 1. nem dicsekedett hol-merre nyaralt - ha nyaralt!? ;-P 2. "Kucika" egész familiáját utálom, a hájas bátyja akart lecsukatni, mert a cimborái pofára estek a rablótámadásnál... 3. "Kucika" hájas, és azért tett ki önről is torzítottan (?) olyasmi kaliberű előnytelen fotót? ;-o ;-)) ;-P BOCS ám! :-) csak a pimaszkodás, tuGGYa... :) + VÉLETLEN láttam meg a kitett képet, esküszöm!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Igen felkapott lett mostanában Nicole Scherzinger cikk képei
Nicole Scherzinger - Igen felkapott lett mostanában Nicole ScherzingerNicole Scherzinger - Igen felkapott lett mostanában Nicole Scherzinger