Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Liam Gallagher egy Oasis filmet készít

Liam Gallagher - Liam Gallagher egy Oasis filmet készít

Liam Gallagher bejelentette hogy elkezdett dolgozni egy Oasis filmen. Mivel már egy Beatles film készítését is bejelentette, nem lehet pontosan tudni hogy képes lesz e mindkét projektek tető alá hozni a közeljövőben.

Wonderwall (Paris)

Az Oasis vol énekese e mellett azt is bevallotta, hogy nagyon szereti nézni a 'Pineapple Dance Studios' című showt, mert a koreográfus Louie Spence mindig a testvérére Noel-re emlékezteti.

Liam éppen a saját ruhamárkájáról,. A Pretty Green-ről beszélt egy interjúban, amikor is megkérdezték melyik TV adás tetszik neki legjobban, és mi az amire lazítani szokott. Noel azt válaszolta:

Liam Gallagher - Liam Gallagher egy Oasis filmet készít

"Csak az általános sz*rokat, Eastenders, Coronation Street, de imádom a foci Világkupát is. Amikor mecs van, akkor minden TV-n ez megy a lakásban. Ezen kívül imádom a Pineapple Dance Studios-t is.. Ez a Louis nevű fickó mindig Noel-re emlékeztet."

Az énekes aki mostanában az első lemezét veszi fel új együttesével, a Beadly Eye-al, a legfontosabb feladatának azt tartja, hogy elkészítsen egy Oasis filmet. Addig szeretné összerakni a filmet, és összegyűjteni az összes régi emlékét az az Oasis-ról, „amíg el nem felejti az egészet ”.

Már számtalanszor volt szó a music.hu hasábjain arról hogy az Oasis múlt éveben esett szét darabjaira, de úgy látszik az emberek nehezen felejtik el a bandát, mert az Oasis a múlt héten már újra vezette a brit lemezeladási listát a best of kollekciójával, amely 'Time Flies 1994-2009' címet viseli. Ez nem is olyan rossz teljesítmény egy feloszlott bandától.

-CsL-

2010. 06. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 06. 23. 0:54
A fenti videón egyébként Noel énekel, de nem baj sokszor összekeverik őket:)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Liam Gallagher egy Oasis filmet készít cikk képei
Liam Gallagher - Liam Gallagher egy Oasis filmet készítLiam Gallagher - Liam Gallagher egy Oasis filmet készít