Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lady Gaga dalok három percben

Sam Tsui - Lady Gaga dalok három percben

Egy újabb zseniális amatőr énekes hódít a világhálón. Felvételeit már több millióan tekintették meg eddig. Sam Tsui egyik legnézettebb produkciója, egy Lady Gaga dalaiból összeállított mix.

Lady Gaga Medley

A gyakori You Tube böngészőknek már feltűnhetett, hogy a Lady Gaga mánia már a népszerű videómegosztón is átvette az uralmat. A közelmúlt legtöbb amatőr feldolgozása mind-mind Lady Gagához köthető. Just Dance, Poker Face és Bad Romance című felvételeit már önjelölt énekesek ezrei dolgozták fel.

Azonban ebből a rengeteg produkcióból is kiemelkedik néhány. Ezek közül is az egyik legjobb egy fiatal fiú, Sam Tsui felvétele, ahol Lady Gaga legismertebb dalait adja elő, nem is akárhogyan. Elképesztő érzékkel váltogat a dalok között, amivel szinte egy új dalt formál meg.

Előadásaira a kreativitás és a változatosság jellemző. A remek énekes produkciókon kívül, az ötletes klipekkel is felhívta magára a figyelmet. Ebben nagy segítségére volt barátja, Kurt Hugo Schneider, aki a klipeket készítette, valamint a zenei kíséretet biztosította.

Már Sam két felvétele is, elérte a tízmilliós nézettséget. Ez azért nem lehet véletlen. Érdemes megtekinteni a többi videót is, azt hiszem hallunk még a srácokról.

engyus

2010. 07. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lady Gaga dalok három percben cikk képei
Sam Tsui - Lady Gaga dalok három percben