Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bon Jovi a Facebookon nyomul

Bon Jovi - Bon Jovi a Facebookon nyomul

A 4,4 milliót is megdöntötte a Bon Jovi rajongótábora Facebook-on, miután a csapat meghirdette, hogy minden 10.000-ik csatlakozó után egy újabb dalt tesznek közzé a novemberben megjelenő Greatest Hitslemezük felvételei közül. Ez is bizonyítja, hogy a legendás amerikai rock együttes még mindig az egyik legkedveltebb zenekar a világon.

What Do You Got?

A banda 15 (!) évvel ezelőtt jelentkezett utoljára best of lemezzel, azonban az azóta eltelt időben 6 stúdiólemezt jelentettek meg, éppen ezért már érett ez a korong. A kiadvány 16 dalt tartalmaz majd, de elérhető lesz egy duplalemezes változat is, amelyen 28 dal között két új is hallható lesz négy vadonatúj szerzemény is a No Apologies, a The More Things Change, a This is Love, This is Life és a What Do You Got?, melyek korábban sehol sem szerepeltek.

2010. 09. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 09. 21. 18:19
Nem mondja, dear "Csé"!? Júj, de hír ez! ;-) ;-P (Bé-vel is találkoztam - majdnem - tegnap, de nem mesélhetem el, nem bántom szegény. Utoljára 9 éve láttam ilyen villám módban kirohanni vissza egy boltból...) ;-P SORRY, neki is, a hatványon! :-/
Vendég 2010. 09. 23. 14:34
^te meg mi a fészkes fenéről beszélsz?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bon Jovi a Facebookon nyomul cikk képei
Bon Jovi - Bon Jovi a Facebookon nyomul