Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Bravo Hits 23 (Sony Music)

 - Bravo Hits 23 (Sony Music)

Végre itt a Bravo legújabb válogatása, aminek köszönhetően ismét csemegézhetünk az idei év popzenéjének legjavából.

Az albumon 20 dal található és tényleg mindenki rajta van, aki csak számít, egy kivételtől eltekintve (akiről a későbbiekben még szó lesz). A nyitódalt nem mástól kapjuk, mint a dél-amerikai kontinens legdögösebb énekesnőjétől, azaz Shakirától. A She Wolf egy igazi electropop dal, fülledt erotikával fűszerezve. Nyitásnak tökéletes. Majd dübörög az album tovább a amerikai Sean Kingstonnal és a Fire Burning-gel, egy uptempo dallal, amit napjaink slágergyárosának RedOne-nak köszönhetünk. Ezután két hölgy következik, az amerikai Katy Parry és a Waking Up In Vegas, valamint a brit Alesha Dixon, aki a The Boy Does Nothing című slágerének köszönhetően hazája egyik legkeresettebb énekesnője lett.

Újabb latin dallamok illetve rapbetétek következnek ezúttal Pitbull tolmácsolásában, majd Pink veszi át tőle a szót és énekli a rockbeütéses Funhouse című dalát. Az amerikai The Black Eyed Peas zseniális Boom Boom Pow-jával az album egyik csúcspontjához érünk. Remekül vegyül a dalban az elektronika a hip-hop-al és a műfaji mash-up itt nem áll meg. A német Cascada kissé stílust váltott az Evacuate The Dancefloor-al. R&B és elektro találkozását fedezhetjük fel a dalban, ami bejött a közönségnek, hiszen az angol lista csúcsáig meg sem állt. Már majdnem félidőnél tartunk és elkérkeztünk a pop koronázatlan hercegnőjéhez(lassan királynőjéhez). Britney Spears karrierje egyik legprovokatívabb dalával borzolja a kedélyeket és buzgón nyögdécseli...If U Seek Amy. Sean Paul következik egy tőle megszokott dancehall himnusszal. Majd egy új köntösbe bújtatott klasszikus indul, Hush Hush;Hush Hush ez a Pussycat Dolls hattyúdala.

A nagy visszatérő Backstreetboys egy hőskorukat idéző popdallal szerepel a válogatáson, Kelly Clarkson folytja beléjük a szót szívfacsaróan fájdalmas dalával, amely nem más, mint az Already Gone. A nagy nevek után két újonccal van dolgunk az album vége felé, az angol Paloma Faith-tel és az ausztrál Daniel Merriweather-el. Mika vidámkodó dalának a szöges ellentéte a Gossip Heavy Cross-a, amelyeket Lily Allen odamondogatós Fuck You-ja követ. Egy igazi r&b nagyágyú, Jordin Sparks és az év egyik legjobban sikerült balladája, a Battlefield van a sereghajtók között, a záró dal pedig a nagy öregnek, Eros Ramazottinak jutott.

Hogy kit hiányolok a válogatásról? Nem mást, mint az év legnagyobb felfedezettjét, aki erős egyéniségével és egyedi stílusával üde színfolt a poppalettán. Ő pedig nem más, mint az utánozhatatlan Lady Gaga. Az összhang azonban nagyon jó lett, reális képet vázol fel napjaink könnyűzenéjéről. Várjuk a folytatást.

Tracklista:

1 Shakira She Wolf
2 Sean Kingston Fire Burning (Radio Edit)
3 Katy Perry Waking Up In Vegas
4 Alesha Dixon The Boy Does Nothing
5 Pitbull Hotel Room Service
6 P!nk Funhouse (Dirty Version)
7 The Black Eyed Peas Boom Boom Pow
8 Cascada Evacuate The Dancefloor (Radio Mix)
9 Britney Spears If U Seek Amy
10 Sean Paul So Fine
11 The Pussycat Dolls Hush Hush
(Ballad Front Mash Up with I Will Survive)
12 Backstreet Boys Straight Through My Heart
13 Kelly Clarkson Already Gone
14 Daniel Merriweather Change
15 Paloma Faith Stone Cold Sober (Radio Edit)
16 Mika We Are Golden
17 Gossip Heavy Cross
18 Lily Allen Fuck You
19 Jordin Sparks Battlefield
20 Eros Ramazzotti Parla Con Me

/DÉW/

2009. 11. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2009. 11. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bravo Hits 23 (Sony Music) cikk képei
 - Bravo Hits 23 (Sony Music)