Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Koncert & party beszámolók

Tekerj a tóra!

ColorStar - Tekerj a tóra!

Idén negyedik alkalommal, minden eddiginél nagyobb összefogás eredményeképp, ismét lesz Bánkitó Fesztivál július 20-22. között.

Fesztivál a Bánki-tónál, avagy az egyetértés, a tolerancia, a megértés és zöld gondolkodás rendezvénye bringával, gyalog a fenntartható világunkért. Igazi interaktív kikapcsolódás, ahol bárki fellépő, kiállító lehet. A fesztivál esti programjai idén három helyszínen zajlanak, mindenhol a legfőbb hogy a koncertek és tánc a tökéletes felszabadultság jegyében történjenek, akár kifulladásig, de legalább pirkadatig.

ColorStar - Tekerj a tóra!

A szervezők a zenei program kavalkád mellett idén is fontos és aktuális társadalmi kérdéseket vetnek fel színházi előadásokon, kiállításokon, beszélgetéseken és műhelymunkákon keresztül. A legkisebb fesztiválozókat beöltözős, meseírós, rajzolós, együtt játszós és kézműves csoportfoglalkozásokkal várják. A bringával és egyéb sporteszközzel felszerelkezve érkezők is megtalálják a számításukat.

"Gyermekbarát, környezettudatos és társadalmilag érzékeny fesztiválként nem csupán arra törekszünk, hogy jól fogyjon a sör és a hot-dog, de feladatunknak tartjuk a pihentetés mellett a szemléletformálást is" – vallják.

A nagyszínpadon olyan formációk mutatkoznak be, akik a hazai fesztivál felhozatal ritkán látott alakjai. Pénteken Marge indítja el az estét, majd a ColorStar és a LavaLava Sound System lép a közönség elé, a kisszínpadon pedig a Dorco Band, Kiss Erzsi és Popiván mozgatják meg a népet. Szombaton a Mary Popkids és Nemjuci alapozzák meg a hangulatot a Fixi4 és az S*10 csapata előtt. A fesztivál zárónapja is erősnek ígérkezik, a Sena Live Band után a The Qualitons, majd a Mango-Cadik páros táncoltat, a nagyszínpad záró fellépője pedig az S*10 csapata lesz.

2012. 07. 12. 14:04

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tekerj a tóra! cikk képei
ColorStar - Tekerj a tóra!ColorStar - Tekerj a tóra!