Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

One Direction: üröm az örömben

One Direction - One Direction: üröm az örömben

Az amerikaiak is megszerették az új brit fiúcsapatokat. A héten a Billboard magazin Hot 100 listájának harmadik helyén tanyázik a The Wanted a Glad You Came című szerzeménnyel, eggyel mögötte található a One Direction a What Makes You Beautiful című dallal.

Az utóbbi Up All Night című nagylemeze négy héttel ezelőtt az amerikai albumeladási lista csúcsára iratkozott fel, 176 ezer példányt értékesítettek belőle a megjelenés hetében. Ezzel rekordot állított fel: ez az első brit formáció, amely az első nagylemezével a rangsor élén debütált.

Persze semmi sem tökéletes: a One Direction örömébe is némi üröm vegyül. Kiderült, az együttesnevet valószínűleg jogtalanul használja. Így hívnak egy 2009 végén alakult, kevésbé ismert, eddig két albumot megjelentető, szintén öttagú, kaliforniai rockzenekart, amely jogi úton akar elégtételt venni. A kaliforniai központi kerületi bíróságra benyújtott kereset szerint igényt tart a brit együttes profitjának bizonyos hányadára, és több mint egymillió dolláros kárpótlást is követel. Az a veszély nyilván nem fenyeget, hogy a briteknek új név után kell nézniük, a felek bizonyára bíróságon kívül megállapodásra jutnak.

One Direction - One Direction: üröm az örömben

A One Direction négy angol és egy ír tagja a brit The X Factor 2010-es sorozatába külön-külön jelentkezett, a döntőbe azonban nem jutottak be. Nicole Scherzinger vendégzsűritag javaslatára közösen, a csapatok között folytatták, és a tehetségkutató tévéműsor harmadik helyén végeztek. Most már világszerte fut a szekerük. (Új Szó)

Puha József

2012. 04. 26. 9:44

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

One Direction: üröm az örömben cikk képei
One Direction - One Direction: üröm az örömbenOne Direction - One Direction: üröm az örömben