Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Soul Asylum:készül az új album

A Soul Asylum új albumon dolgozik. Habár azt még nem leeht tudni, hogy mikor és hol jelenik meg az új lemez, de annyi már biztos, hogy banda már elkészített 5 új dalt. A számokat a zenekar New Orleansban és Minneapolisban rögzítette. 1998-ban a Soul Asylum szakított akkori kiadójával, a Columbia Records-zal. Időközben a banda egyik tagja, Dave Pirner elkészítette szólóalbumát, amely 'Mudd' címmel várhatóan 2002 júniusában kerül a boltokba.

2001. 12. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 06. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 01. 28. 9:43
Nem tudok különösebben mit hozzászólni,én csak örülnék neki,ha tényleg visszatérnének!Mára teljesen eltüntek,még a köztudatból is,és,ha most megjelenne egy újabb albumuk,akkor egész biztos a sláger listák élére kerülnének!
L 2005. 03. 28. 21:41
hmm hát így 3 év után én is hozzászólnék ehhez a cikkhez.:) A Soul Asylum mára már a kedvenc együttesem lett, és nagyon érdekesnek tartom h a legtöbben Magyarországon mégcsak nem is hallottak róluk. Nem érdekes, inkább furcsa... Pedig zeneileg sztem minimum a Nirvanával állnak egy szinten, és az ismeretségüknek is ezen a szinten kéne lennie. Sajnálatos az a tény is hogy aligha látni akármelyik CD-jüket, még a legnagyobb zenei boltokban is. na ezt jól megmondtam. a lényeg h legalább olyan híresnek kéne lenniük itt M.o-n is mint kint Amerikában, és nem értem miért nem azok. talán a menő imidzs hiánya, talán a kevés reklámé, ez még nem is lenne baj ha legalább ott lenne pár cuccuk a hanglemezboltokban. a cikkben nem tudom melyik albumról lett volna szó, ha az amire gondolok akkor TALÁN az idén jön ki. nagyon remélem:) ahogy azt is h még láthatom őket élőben mielőtt végleg felbomlanak/öngyilkosak lesznek/ végez velük a rák. szeretném ha nagyobb tisztelet övezné ezt a tényleg jó és nem MŰ bandát.
Vendég 2005. 06. 07. 11:39
nekem a runaway train az igazi kedvenceim közé tartozik.Nem azok közé, akikre hosszabb-rövidebb ideig rákattanok, hanem azok közé, amik mindig ott lesznek bennem.rEMÉLEM sosem fogom elfelejteni a klippet.Nagyon meghatott.A jelenetek láttán felötlött bennem, hogy csakis az igazi zenét képviselheti egy olyan banda, akinek ilyen mély tartalmú klippe van.már tudom az akkordjait, de a dalszöveg még hiányzik.Most azt próbálom minden áron megszerezni.Ha tudtok segiteni akkor kérlek írjatok:orenda@freemail.hu
L 2005. 06. 13. 8:28
egyetértek:) engem még kisebb koromban fogott meg amikor a Csellengők főcímdala lett, aztán kazettára vettem, kb. 4-5 év múlva eszembe jutott, letöltöttem a dalt meg a klipjét is és állatira boldog voltam, nagyon tetszett és nagyon jó volt felidézni a gyermekkori emlékeimet:) mármint a klipet...na értitek. Meg jó volt látni h nem pár lenyalthajú szépfiú énekli, és azt hiszem h ezután szerettem beléjük ami még mindig tart, és nagyon boldog vagyok h megismerhettem őket. (mert nekem nagyon fontos a zene, azon belül is ha tényleg rajonghatok vkiért:))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »