Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Különleges produkció a Viva Cometen

Majka - Különleges produkció a Viva Cometen

Idén nemcsak a Comet gála fellépői, de jelöltjei között is tudhattuk a múlt évben berobbant Majka, Curtis, BLR triót. A három fenegyereknek bár nem sikerült bezsebelnie a legjobb videoklip kategória győztesének járó gömböt, kétségkívül emlékezetessé tették az idei gálát.

Az első fellépők között szerepelt az utóbbi időben sikert sikerre halmozó rapper trió. Rendesen megalapozták az este hangulatát, a közönség a produkció alatt végig vadul csápolt és végigtombolták azt a néhány percet. Az érdekesség nem is az, hogy majdnem szétszedte őket a tinik hada, hiszen akárhányszor fellépnek mindig ez van. Most azonban nem mindennapi módon adták elő a tavasszal megjelent Nekem ez jár című slágerüket. Igazi extrával készültek a Papp László Sportarénában, 2013. június 13-án megrendezett Viva Comet Gálára, ahol mellettük a hazai könnyűzenei sztárvilág apraja nagyja képviseltette magát.

Az énekesek mellett harminc siket fiatal lépett színpadra, akik jelelve adták elő a dalt. A srácok olyannyira izgatottak voltak, hogy a műsort megelőző héten minden nap együtt próbálták a jelbeszédet siket fellépő társaikkal. A hatalmas ováció egyértelmű jele volt annak, hogy a közönségnek igencsak bejött az újdonság, és nem hiányolták a nagy és látványos színpadi elemeket. Nemcsak a rajongóknak volt különleges az élmény, a siket fiatalok arcán is látszott, hogy mennyire élvezték a rivaldafényt. Az ötletgazda egyébként a Medilearn Akadémia volt. A csoport legfőbb célja, hogy a „Fordulj felém” elnevezésű kampánnyal segítsék a siket fiatalok társadalomba való beilleszkedését és felhívják a figyelmet kommunikációs nehézségeikre. Elmondásuk szerint, azért épp Majkáékat választották, mert elsősorban fiatal korosztálynak szerettek volna üzenni. Nos, vélhetően beletrafáltak, hisz köztudott, hogy az utóbbi időben igencsak töretlen népszerűséggel bír a tinik körében az ózdi srác új formációja. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy már több, mint 20 millióan töltötték le a Belehalok című számukat, és a cometen az is kiderült, hogy ők rendelkeznek a legnagyobb és legaktívabb rajongótáborral is, így a három jómadár lett az idén először kiosztott ötödik Comet gömb, a Superfan díj nyertese.

Forrás,foto: Just Creativ

2013. 06. 14. 16:54

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Különleges produkció a Viva Cometen cikk képei
Majka - Különleges produkció a Viva Cometen