Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rick Astley csodás visszatérése

Rick Astley - Rick Astley csodás visszatérése

A harmincöt felettiek bizonyára jól emlékeznek még a nyolcvanas évek második felének vezető angol szólóénekesére, Rick Astleyre. Már csak azért is emlékezhetnek rá, mivel legnagyobb slágereit (Never Gonna Give You Up, Together Forever) manapság is gyakran játssza a rádió.

A kor vezető dalszerzői, a Mike Stock, Matt Aitken és Pete Waterman alkotta trió állt Astley legnagyobb sikerei mögött. A Never Gonna Give You Up nemcsak a brit listán, hanem az amerikain is első volt, az előbbit öt, az utóbbit két hétig uralta. Az USA-ban a Together Forever is felért a csúcsra, egy hétig vezetett.

A héten nem kis meglepetésre Rick Astley új, 50 című nyolcadik stúdiólemeze debütált a brit albumeladási rangsor élén, 23 691 példánnyal. Eddig csak az első, 1987-es Whenever You Need Somebody című stúdiólemezével sikerült vezetnie hazájában. A sztár februárban ünnepelte ötvenedik születésnapját, új albumának dalait saját maga írta. Astley két honfitársát győzte le, egy ifjú titánt és egy élő legendát. Az ezüstérmes pozícióban Tom Odell második stúdiólemeze, a Wrong Crowd, a bronzérmesben Paul McCartney dupla slágergyűjteménye, a Pure McCartney kezdett. (Új Szó)

Puha József

2016. 06. 23. 18:29

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rick Astley csodás visszatérése cikk képei
Rick Astley - Rick Astley csodás visszatéréseRick Astley - Rick Astley csodás visszatérése