Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Felicia: dühítő bakik a Szigeten

Felicia - Felicia: dühítő bakik a Szigeten

Felicia egy zseniális énekes tehetség. Lurex című albumának szigetes bemutatkozását láthatta a nagyérdemű. Sajnos a szerencse nem állt melléjük, de ennek ellenére zseniális koncertet adott a jazz-énekesnő.

Felicia új albuma, melyet ő maga az igazi bemutatkozó albumának tekint, Dopeman produceri és zeneírói munkásságával látott napvilágot. A koncert késéssel kezdődött, hiszen sokáig vártak a zenekar billentyűsére, aki nem érkezett meg, így Felicia joggal volt dühös. Mégiscsak egy lemezbemutató koncertről volt szó! A buli még így hiányosan is, de nagyon profi volt. A csajnak hatalmas torka van, amelyet hallva sok lézengő tért be kíváncsiskodva a Siemens sátorba. A koncert felénél így már elegendő számú közönség gyűlt össze a jó hangulathoz. A másik balszerencse, hogy Kicsi-Dope Petyának elszakadt egy húrja, ami önmagában nem tragédia, de az alaphangulati feszültségnek ez nem tett jót. A billentyűs hiánya miatt a dalsorrend is felborult gondolom, de a közönség ezt nem nagyon vette észre. Kaptunk Sting és Lionel Richie - Hello feldolgozást. A koncert végeredményben sikeresen zárult. Felicia egy hatalmas tehetség, de az üzleties zeneipar nem feltétlenül támogatja mindig ez alapján az előadókat.

Felicia - Felicia: dühítő bakik a Szigeten

Fotó: Jónap Gergő

Gab

2002. 08. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2002. 08. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 09. 06. 0:00
EZ KI? MÉG EGY SENKI AKI SEMMIT NEM TUD
Anett 2005. 12. 01. 20:58
Felicia gyönyörű hangú énekesnő, kár, hogy sokan nem ismerik. Kár, hogy molett-ha lefogyna, biztos több rajongója lenne!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Felicia: dühítő bakik a Szigeten cikk képei
Felicia - Felicia: dühítő bakik a SzigetenFelicia - Felicia: dühítő bakik a Szigeten