Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Farkas Zsófi - Kell valami még

Farkas Zsófi - Farkas Zsófi - Kell valami még

2003. augusztusában került a lemezboltokba Farkas Zsófi bemutatkozó első "Kell valami még" című nagylemeze. Zsófi hangját hallva igazi nagy fekete énekesnők juthatnak az eszünkbe. Az albumon R'n'B, soul, funky, pop és acid jazz-es dalok is megtalálhatóak.

Zsófi első, „Kell valami még” című bemutatkozó szólóalbuma 2003. augusztusában került a lemezboltokba. Az albumon 11 dal található, amelyből 7 saját szerzemény, 4 dal pedig feldolgozás.
Az album első kislemezdala a Rád vágyom, amely az I Thank You címet viselte eredetileg, és a neves Bárány-Jován DJ páros nevéhez fűződött. A Roxy-slágerből készült Rád vágyom című feldolgozás igényes popzene funky és R’n’B elemekkel fűszerezve.

Farkas Zsófi - Farkas Zsófi - Kell valami még

Zsófi szinte egész életét a zene területén töltötte el. A nagy tehetséggel megáldott, csodálatos hanggal rendelkező fiatal művésznő évekig dolgozott külföldön is klubénekesként. Kedvenc zenei stílusának a jazz-t és az acid jazz-t tartja, mely stílusokban több dalt énekelt már, eredeti (angol) nyelven. Aki hallotta már Zsófit énekelni, az tudja, hogy mi is az igazi ’fekete’ hang. Sokféle stílusban van otthon: rock, soul, funky vagy éppen jazz.

Hevesi Tamás, egyik fellépését hallván, azonnal beleszeretett Zsófi hangjába, és rögtön felkérte a lányt, hogy dolgozzon vele illetve énekeljenek egy duettet a lemezén. Neve ismerősen csenghet azoknak, akik ismerik Bárány Attila (DJ Bárány) mixalbumát, ugyanis Zsófi ezen a lemezen is énekel. A Magyar Televízió Koós Klub című műsora az, amely ismertté tette a fiatal művésznő arcát a nagyközönség számára.

2002 és 2003 nyarán részt vett az RTL Klub Road Show turnéján, ahol saját számait, illetve feldolgozott dalokat adott elő, elnyerve ezzel a közönség és nem utolsó sorban az RTL Zeneklub vezetőinek tetszését. Az egyik ilyen Road Show alkalmával hallotta őt Farkas Katalin, a Magyar Rádiótól, és felkérte őt egy jugoszláviai nemzetközi zenei fesztiválon való részvételre, ahol nagy sikerrel szerepelt.

A 2003-as év RTL Klub Road Show turnéján nagy sikert aratott a közönség körében.
A dalhoz remekbeszabott videoklip is készült, amely már a VIVA televízión is látható.
Az albumon többek között olyan művészek közreműködnek, mint Bolyki Balázs (Bolyki Brothers), Cselik Gábor (Cotton Club, Back II Black, Ganxta Zolee zongoristája), Kiss Gábor (Szekeres Adrienn slágergyárosa) és Szabó Ágnes (dalszövegíró).

fkriszta

2003. 12. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 12. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 01. 05. 0:00
Én már hallottam ezt a csajt és szerintem k..va jó a hangja! Érdemes lenne meghalgatnotok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vki akinek nagyon-nagyon bejön! :-)
Vendég 2004. 04. 13. 0:00
Zsófikám jó volna kicsit lefaragni a pofikádból,mertamit decemberben a Herczeg-show-n produkáltál,az kevesebbet ért annál a kicsiny halomnál amit reggelente a mellékhelységben hagyok!!!!!! Jó volna kicsit énektanárokhoz járogatni.. És nem árt ha megtanulsz köszönni... Még 1 jótanács... a Hun-Cut zenekar nagyon nem neked való.Az a szétszívott banda csak lehúz.
Vendég 2004. 04. 27. 0:00
A mi házunkban lakik a Zsófi, de amikor veled szembejön a gangon, hangosan kell köszönj neki ahhoz hogy meghallja, mert a csaj 3 méterrel a föld felett jár-kel állandóan. Most hogy néha befurakszik vagy éppen benyomják ilyen-olyan tévéműsorokba, azt hiszi magáról hogy ő Whitney Houston. Pedig soha a nyomába sem fog érni.
Vendég 2004. 08. 24. 0:00
HANGTEKNIKÁJA BORZASZTÓ. ERÖLTETTET SZAR EZ SOHA NEM TUDOTT ÉNEKELNI CSAK ERÖLTETNI ÉS UTÁNOZNI EGY EREDETI MEGMOZDULASA NINCS. GYENGE. VOKALISTÁNAK TALÁN TALÁN SOLOISTAKÉNT SULYESZTÖBE VELE MERT SZAR

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Farkas Zsófi - Kell valami még cikk képei
Farkas Zsófi - Farkas Zsófi - Kell valami mégFarkas Zsófi - Farkas Zsófi - Kell valami még