Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A P.O.D. megutaztatta a kliprendezőt

P.O.D. - A P.O.D. megutaztatta a kliprendezőt

Január közepétől lesz látható a P.O.D. legújabb videoklipje, amit a "Change the world" című dalukhoz készítettek. Ez már a második kimásolt dal legutóbbi "Payable on death" című lemezükről. A klipben nem más, mint a klip rendezője Marc Webb utazza körbe a világot.

A "Change the world" című dal lesz a soron következő második szám a P.O.D. legutóbbi "Payable on death" című lemezéről, amit nemsokára videoklip formájában is megtekinthetünk. A címből kiindulva a kliprendező Marc Webb, - aki egyébként már két korábbi videoklipjüknek, a "Will You" és "Sleeping Awake"-nek a rendezője volt - egy olyan klipet szeretett volna elkészíteni, amely egyrészt az egész világot bemutatja, másrészt kifejezi a dal igazán pozitív üzenetét. A srácok meg gondoltak egy nagyot és maguk helyett a kliprendezőt pakolták fel és utaztatták végig a klipben!

P.O.D. - A P.O.D. megutaztatta a kliprendezőt

"Marc az egész világot bejárja Egyiptomtól Izraelig, Japánon és Új Zélandon át. A dal címe "Change the world", ebből érthetően például a klip egyik részlete, amikor Jeruzsálem utcáin odafut az emberekhez és átadja a "Change" feliratú táblát, majd a következő jelenetnél pedig megkapja a "World" jelzést, így egy globális üzenete lesz az egész klipnek. Rengeteg helyszínen forgattunk a tengerparttól a hegyvidékeken át." - nyilatkozta a zenekar énekese, Sonny Sandoval.

"Egy nagyon komoly videoklip lesz, maga a dal kifejezetten pozitív kicsengésű, a klip pedig teljesen kapcsolódik a számhoz." - fűzte hozzá.

A P.O.D.-től már megszokhattuk, hogy dalaik jelentős része pozitív üzenetet hordoz, akárcsak a mostani kislemez. A szám arról szól, hogy őszinte szeretettel képes az ember az egész világot megváltoztatni. "Mi nagyon negatív figurák vagyunk, sajnos ilyennek születtünk, de megpróbáljuk az élet pozitív dolgait meglátni, ami legalább még meg tud minket mosolyogtatni." -mesélte Sandoval.

A pozitív szemlélet ellenére, azért negatív dolgok is megesnek a srácokkal: az USA-ban a keresztény könyvesboltok többségében az albumborító miatt nem engedélyezték a P.O.D. új albumának árusítását , de ez egy kicsit sem aggasztja a fiúkat, hiszen így is szépen fogy az új lemez.

Jelenleg még megérdemelt éves pihenésüket töltik, de már január közepétől, amikor az új maxi és klip kijön, a P.O.D. csapata újból színpadra áll, méghozzá egy közös turné keretében a Linkin Park csapatával. Egyébként ezen a turnén fog bemutatkozni a csapat új gitárosa Jason Truby is. Mindenképp nagy várakozás előzi meg a két nu-metal banda közös turnéját, már elővételben hónapokkal ezelőtt elfogytak a jegyek, nem véletlenül, hiszen ritkán esik meg, hogy két ilyen nagy csapat közös turnézásba kezd.

fkriszta

2004. 01. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 01. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 01. 23. 0:00
szerintem a P.O.D A VILLLLLÁÁÁÁÁG LEGJOBB ZENEKARA
Vendég 2004. 01. 27. 0:00
Szerintem is!!!!!!!!!
Vendég 2004. 02. 12. 0:00
A P.O.D. a legjobb.Aki nem szereti az egy barom állat.
Vendég 2004. 03. 04. 0:00
Utálom a p.o.l. eggyüttest!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

A P.O.D. megutaztatta a kliprendezőt cikk képei
P.O.D. - A P.O.D. megutaztatta a kliprendezőtP.O.D. - A P.O.D. megutaztatta a kliprendezőt