Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

P.O.D.: Testify (Atlantic/Warner)

P.O.D. - P.O.D.: Testify (Atlantic/Warner)

A P.O.D.-féle lemezek kapcsán általában nehéz helyzetben van a nagy megmondó szerepében tetszelgő kritikus, ugyanis rockosabb elemzőként közelítve, jócskán akad belekötnivaló, és a Testify esetében még egy kicsit elbillent a mérleg a hip-hop irányába, így a helyzet nem lett könnyebb.

Talán azt lehetne mondani, hogy a Testify egy numetal hangzásra kikevert rock/hip-hop ötvözet. Nem szabad egyik stílusba sem belepréselni a bandát (kicsit hasonlít a helyzet az egykori - vagy még létező - német H-Blockx zenekarra). Ez az irányzat valahol a Judgment Night filmzene album kapcsán indult el, ahol metal/rap bandák áltak össze alkalmi projectté, és zúzták le az agyunkat. Ez akkora siker volt, hogy nem csoda, hogy azóta több banda is meglovagolja ennek a két szélsőséges stílusnak az ötvözetét, amelyből manapság egy populáris és kommersz vegyület lett, ami az új P.O.D. lemezre is ráhúzható. Tehát a megközelítést valahol innen érdemes indítani.

Ilyen szemmel nézve a dalokat, kifejezetten jók, iszonyat jó megszólalással, profi körítéssel. Egyes témák abszolút rock/metal irányába mennek el, pl. a "Mistakes & Glories", másik oldalról meg teljesen hip-hop, lásd "On The Ground". Ettől a stíluskavalkádtól ugyan kissé elveszti karakterét a zenekar, és talán ennyiből lehet kétkedve fogadni a lemezt. Mégha a dalok külön-külön megállják helyüket, egy név, és egy lemezen belül már furcsa. Mivel a banda már korábban bizonyított, ezért érdemes lesz kivárni a következő lemezüket, a Testify-t pedig betenni a gyűjteménybe porfogónak.

Gab

2006. 05. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2006. 05. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?
Vendég 2006. 05. 07. 23:32
adó POD poszterek! Ma már be nem szerezhetők!! Képet kérésre szívesen küldök! ÁR: 1500-ft/db Tel: 06204235526 dope05@freemail.hu
Vendég 2006. 05. 21. 15:29
ehető POO ! Kinyomod, megeszed ! Ingyen, csak jó rostos legyen !
Vendég 2006. 05. 21. 15:33
bocs...
Vendég 2007. 08. 29. 19:19
nem tudom. nem szoktam hallgatni oket. Trance CLUBBING

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

P.O.D.: Testify (Atlantic/Warner) cikk képei
P.O.D. - P.O.D.: Testify (Atlantic/Warner)