Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ősszel jön az új Nickelback album

Nickelback - Ősszel jön az új Nickelback album

Ha minden igaz, a Nickelback már az utolsó simításokat végzi most ősszel megjelenő új albumán. A zenekar tervei szerint a vadiúj korong hivatalosan október 3-án kerül a lemezboltok polcaira. Ezúttal is ugyanazzal a csapattal dolgoznak együtt a fiúk, egy komoly változással, tavasszal egy új dobos Daniel Adair csatlakozott a zenekarhoz.

A Nickelback utoljára 2003-ban jelentett meg lemezt, a „The Long Road” címet viselő korong világszerte arany- és platinalemezes státuszt ért el, így nem csoda, hogy komoly várakozások előzik meg az amerikai rockcsapat új albumát. A hírek szerint Chad Kroeger és zenekara ezúttal sem kíván változtatni a bevált recepten, ugyanazzal a stábbal dolgoznak együtt mint a korábbi lemezüknél, az album hangmérnöki munkálatait most is Joey Moi és Randy Staub végzik Chad Kroeger vancouver-i stúdiójában. Egy komolyabb változás azonban már tudható a Nickelback háza tájáról, a zenekarba most tavasszal egy új dobos került be, Daniel Adair. Az új album munkálatait már teljes egészében vele folytatták a fiúk. Az októberi nagylemez megjelenését, melynek címét még nem árulták el a Nickelback tagjai, a tervek szerint egy maxi és videóklip fogja megelőzni.

fkriszta

2005. 07. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 07. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
gabesz 2005. 07. 08. 21:59
nemtom mit szóljak hozzá! :) a legutóbbi kislemezüket a Someday-t vmi elképesztő sokasággal hallgattam! remélem a hamarosan megjelenő albumon is lesz olyan könnyed populáris hallgatható szám! ;) reménykedek....
Nickelback 2005. 07. 13. 19:51
Én tom, mit szóljak hozzá:) Imáááádom, és remélem itt is be lehet majd szerezni ,és nem kell mindent felkutatnom érte. Aki meg populáris számot akar tőlük, az miért hallgatja őket??? Pont ez bennük a jó, nem tömegzenekar, nem utánozzák le senki stílusát, csak azért hogy sokan szeressék őket. Persze mindenki azt hallgat, amit akar, de akkor is ők a legjobbak.
Vendég 2005. 10. 26. 17:44
Imádom :):) pont most töltöm az albumukat...de csak azért mert itt a CDboltban nem találtam egy cédét se tőlük.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ősszel jön az új Nickelback album cikk képei
Nickelback - Ősszel jön az új Nickelback album