Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Igaziak voltak a Yeah Yeah Yeahs énekesnőjének könnyei a „Maps” klipjében

Yeah Yeah Yeahs - Igaziak voltak a Yeah Yeah Yeahs énekesnőjének könnyei a „Maps” klipjében

Karen O, a Yeah Yeah Yeahs énekesnője elárulta, hogy igazi könnyeket hullatott abban a videójukban, amit a „Maps” című dalukhoz készítettek, még 2003-ban. Mint kiderült, a dolog hátterében az énekesnő akkori barátja állt. Illetve a férfi háromórás késése egy búcsúról.

Az extravagáns ruháiról és sminkjéről híres Karen O valóban szomorú volt és könnyezett is 2003-as „Maps” című videoklipjük forgatásán. Az énekesnő saját bevallása szerint nagyon feldúlt volt a forgatás óráiban. Akkori barátja, a Liars-tag Angus Andrew megígérte az énekesnőnek, hogy elmegy klipforgatásukra, amiről azonban három órát késett. Karen azért volt ennyire szomorú, mert éppen aznap indultak el egyik turnéjukra és félt, hogy nem tud majd elbúcsúzni barátjától.

Yeah Yeah Yeahs - Igaziak voltak a Yeah Yeah Yeahs énekesnőjének könnyei a „Maps” klipjében

Karen O így emlékszik vissza az esetre: „Azt gondoltam, egyáltalán nem fog eljönni, ráadásul ez a dal neki íródott. Végül megjelent, én pedig egy igazi érzelmes helyzetben találtam magamat.”

Az énekesnő nem gondolta, hogy szomorúsága a klip végső formájában is felhasználásra kerül. De nem ellenezte a dolgot, mert a videó rendezője, Patrick Daughters Karen O legjobb barátja.

2007. 07. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2007. 07. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Igaziak voltak a Yeah Yeah Yeahs énekesnőjének könnyei a „Maps” klipjében cikk képei
Yeah Yeah Yeahs - Igaziak voltak a Yeah Yeah Yeahs énekesnőjének könnyei a „Maps” klipjébenYeah Yeah Yeahs - Igaziak voltak a Yeah Yeah Yeahs énekesnőjének könnyei a „Maps” klipjébenYeah Yeah Yeahs - Igaziak voltak a Yeah Yeah Yeahs énekesnőjének könnyei a „Maps” klipjébenYeah Yeah Yeahs - Igaziak voltak a Yeah Yeah Yeahs énekesnőjének könnyei a „Maps” klipjében