Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Különc vagy és kreatív? Jelentkezz az MTV Antenna pályázatára!

MTV - Különc vagy és kreatív? Jelentkezz az MTV Antenna pályázatára!

Októberben indul a magyar Music TV! A csatorna, amely nem mindenkihez, nem mindenkiről szól. A zene tv, amely a szubkultúrák felé fordul és a különc, egyedi arcokat célozza meg. Ha te is ide tartozol, ráadásul fotózol, kisfilmeket forgatsz vagy írogatsz, akkor figyelj!

Az MTV Antenna nemzetközi kutatás betekintést kíván adni az ifjúsági szubkultúrákba. A teljesebb kép kialakításához olyan diákokat és fiatalokat keresnek, akik kedvet és késztetést éreznek arra, hogy dokumentálják a környezetükben fellelhető ifjúsági szubkultúrákat fotókkal, rövid filmekkel vagy cikkekkel. Ezalatt értendő bármilyen zenei, öltözködési stílus és minden olyan jellegzetesség, ami egy csoportban egyesít és megkülönböztet fiatalokat a többiektől - legyen szó akár bulizási szokásokról, az új technológiák használatáról vagy egyszerűen csak arról, hol és hogyan töltik a szabadidejüket, hogyan viselkednek.

MTV - Különc vagy és kreatív? Jelentkezz az MTV Antenna pályázatára!


Mutasd meg magad!

Küldj be:

- 4 db saját készítésű, minőségi fotót, egy rövid szöveges összefoglalóval, ami összegzi az adott szubkultúráról tett megfigyeléseket, meglátásokat. Opcionálisan:
- Naplószerű feljegyzéseket vagy vázlatokat - interjúkkal, megfigyelésekkel, fotókkal, bármilyen összegyűjtött anyaggal kiegészítve
- Mobiltelefonnal vagy videókamerával készült felvételeket
- Vágott videófelvételt vagy rövid dokumentumfilmet az adott ifjúsági szubkultúráról

A beérkezett munkák egy kiállításon fognak megjelenni, azt követően a kinyomtatott műveket eljuttatják a szerzőknek. Minden résztvevő munkája látható lesz az MTV Antenna website-on, mely folyamatos online galériaként fog működni - a szerzők elérhetők lesznek az MTV-n keresztül, amennyiben a képeiket bárki további kreatív felhasználásra érdemesnek tartja.

Határidő: 2007. augusztus 17.

További információ, kontakt:
email: MTVantenna@gmail.com
tel.: 877-1579

2007. 07. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2007. 07. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Különc vagy és kreatív? Jelentkezz az MTV Antenna pályázatára! cikk képei
MTV - Különc vagy és kreatív? Jelentkezz az MTV Antenna pályázatára!MTV - Különc vagy és kreatív? Jelentkezz az MTV Antenna pályázatára!