Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Richie Sambora: Újra segítségre szorul!

Richie Sambora - Richie Sambora: Újra segítségre szorul!

A Bon Jovi gitárosa még mindig nincs jól! Richie-nek ismét be kellett vonulnia egy korházba, ahol idegkimerültsége miatt szorul kezelésre. Idén júniusban már kezelték ugyanezzel a problémával egy kórházban, akkor az egy hónap helyett már egy hét után hazaengedték, mert javulást észleltek nála. De most ismét gondjai vannak!

Az idei év nem volt túl szerencsés Richie-nek. A megpróbáltatások akkor kezdődtek, mikor kimondták a régóta húzódó válást közte és ex- felesége, a Melrose Place-ből ismert Heather Locklear között. Nem sokkal később, bimbózó kapcsolata Denis Richards-sal is véget ért. Közben pedig folyamatosan készült az új Bon Jovi lemez. Valószínűleg ezek vezethettek ahhoz, hogy Richie lába alól ismét kicsit kicsúszott a talaj, így most megint kényszerpihenőre van ítélve. Egy olyan kórházban fog gyógyulni, ahol Lindsay Lohan is heverte ittas vezetés és drogozás utáni kimerültségét.
A Bon Jovi a kezdetektől fényesen ragyogó csillag a rockzene egén. Hatalmas sikereket értek el, amit a legjobban számokban lehetne leírni: több, mint 2500 koncert 50 országban 32 millió ember előtt a termésük. Ezek mellett számos díjjal is büszkélkedhetnek, a legnagyobb nemzetközi zenecsatornák, a VH1 és az MTV díjai csak néhány elismerés a sok közül, idén pedig megkapták a Grammy díjat is. A csapat 14. nagylemeze júniusban jelent meg, Lost Highway címmel. Jövőre 25. születésnapjuk alkalmából nagyszabású koncertturnéra indulnak, a remélhetőleg már testileg-lelkileg egészséges gitárossal, hiszen a banda csak vele az igazi Bon Jovi.
Szabó Anett

2007. 09. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2007. 09. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 09. 29. 23:22
NE FÉLJ RICHIE!!! MEGYEK HOZZÁD!!! MÉG NEM TUDOM HOGYAN,DE MEGYEK!!! :'( I LOVE YOU
benji 2007. 10. 04. 20:53
na ne már

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Richie Sambora: Újra segítségre szorul! cikk képei
Richie Sambora - Richie Sambora: Újra segítségre szorul!Richie Sambora - Richie Sambora: Újra segítségre szorul!Richie Sambora - Richie Sambora: Újra segítségre szorul!Richie Sambora - Richie Sambora: Újra segítségre szorul!