Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kowalsky meg a vega: szülinap és csapdázás

Kowalsky meg a Vega - Kowalsky meg a vega: szülinap és csapdázás

Miközben a magyar Music TV javában játssza a Kowalsky meg a vega új, a Forradalom Rt. dalhoz készült videóklipet, a zenekar két nagy durranásra is készül. A háromlemezes együttes december 28-án a Wigwam Rockclubban ünnepli egy nagyszabású koncerttel 4. születésnapját, másnap pedig Debrecenben, a Főnix Csarnokban lép fel a Tankcsapda előtt.

- A Forradalom Rt. videóklip a harmadik a sorban, ami a hasonló című lemezhez készült – mondta Kowalsky. – A felvétel átfogó képet ad a koncertjeinkről, és jól visszaidézi azok hangulatát. A klip különböző helyszíneken – Zöld Pardon, Nyírbátor, Sziget, Hegyalja Fesztivál és a Kowalsky meg a vega-tábor – készült mozgóképekből állt össze. Ahogy az Ennyi csakban, itt is felbukkannak Ganxsta Zoliék.
A vendégzenészekkel turnézó trió már javában készül a 4. születésnapi bulira. A december 28-i, születésnapi koncert lesz az eddigi leglátványosabb. A mondanivalót erősen megtámogatják vizuálisan, ledfallal, különböző fényekkel. Másnap pedig ugyancsak egy kiemelt fellépésük lesz, ugyanis Debrecenben, a Főnix Csarnokban lépnek fel a Tankcsapda vendégeként.

Jónap Tamás

2007. 11. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 11. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kowalsky meg a vega: szülinap és csapdázás cikk képei
Kowalsky meg a Vega - Kowalsky meg a vega: szülinap és csapdázás