Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Borgőzben szült az Atomic Kitten magyar sztárja

Atomic Kitten - Borgőzben szült az Atomic Kitten magyar sztárja

Pénteken megszületett a magyar származású Kerry Katona negyedik gyermeke. A kicsi Maxwell öt héttel a kiírt időpont előtt sírt fel egy angol kórházban – talán éppen azért, mert a volt atomcica bizony a terhessége alatt is folyamatosan cigizett és borozott.

Last Goodbye

Pénteken jött a világra Maxwell, Kerry Katona és férje, Mark Croft gyermeke. A csöppség öt héttel a kiírt időpont előtt született meg, de szerencsére anyuval együtt kifogástalan egészségi állapotnak örvend. Érdekes, hogy a pici az énekesnő szóvivője, a PR guru Max Clifford után kapta a nevét.

A párnak már van egy egyéves lánya, Kerrynek pedig előző férjétől, Brian McFaddentől (aki a Westlife énekese) két másik gyermeke is született.

Atomic Kitten - Borgőzben szült az Atomic Kitten magyar sztárja

Egyébként nagyon berágtunk a 27 éves Kerryre, hiszen a terhessége alatt folyamatosan dohányzott és borozott, ezzel pedig a saját valóságshowjában is eldicsekedett.

Juhász Gergely

2008. 04. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2008. 04. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Borgőzben szült az Atomic Kitten magyar sztárja cikk képei
Atomic Kitten - Borgőzben szült az Atomic Kitten magyar sztárjaAtomic Kitten - Borgőzben szült az Atomic Kitten magyar sztárjaAtomic Kitten - Borgőzben szült az Atomic Kitten magyar sztárjaAtomic Kitten - Borgőzben szült az Atomic Kitten magyar sztárja