Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ezer forintos pörgés

Insipid - Ezer forintos pörgés

A Rocktogonban három zenekar robbant nagyot a februári hidegben. A hónap első péntekén az Insipid és a Supersonic zenekarok lesznek az est házigazdái.

Az Insipid 2008. április 11-én jelentette meg Hazafutás című nagylemezét, nyáron a fesztiválszezon közepette leforgatták a lemez első klipjét is, a Bevadulok című dalra, amelyet a hazai zenecsatornák előszeretettel játszanak. A rockosfunkospoppos bandától egy erőteljes, láb dobogtatós, szívritmust pörgető koncert várható.

A külföldön is sikeresen és rendszeresen koncertező, indie gyökerekből táplálkozó Supersonic Államokbeli turnéja előtt várhatóan ez lesz az utolsó fővárosi koncert. A 2009. márciusi texasi SXSW Fesztivált követően amerikai kiadójuknak köszönhetően több állomásos koncertkörútra indulnak. Legutóbbi klipes dalukat, az S.I.Q-t a hazai és az amerikai rádiók is rendszeresen játsszák.

A két zenekar vendége a velencei rockbetyárokból álló "Beatlesmetálban" utazó három Romanek testvér, a Romanek Airlines. 2009. tavaszra tervezik bemutatkozó nagylemezüket.

A srácok a következő szlogennel ajánlották bulijukat: "Kihagyni nem érdemes viszont elmenni kötelező!"

Gab

2009. 01. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2009. 01. 31. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ezer forintos pörgés cikk képei
Insipid - Ezer forintos pörgés