Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szekeres Adrien csak játszik!

Szekeres Adrien - Szekeres Adrien csak játszik!

Az "Olyan, mint Te" című platinalemez sikere és a legtöbbet játszott rádiós sláger, számtalan felkérés és fellépés után Adrientől szép számú rajongótábora már türelmetlenül várta az új stúdióalbumot. A művésznő természetesen az elmúlt évet sem töltötte tétlenül.

Engedd hát (2007)

Amellett, hogy a popszakmában szinte egyedülálló módon példás családi életet él zeneszerző-producer férjével, Kiss Gáborral és két kislányukkal, tavaly egy ünnepi hangulatú karácsonyi albummal örvendeztette meg rajongóit és toborzott magának minden bizonnyal újabbakat is.

Ám végre itt a várva várt új Szekeres Adrien nagylemez, csupa vadonatúj dallal! A magyar poppiac utóbbi évek egyik legzajosabb és legmegérdemeltebb sikere arra ösztönözte Adrient, hogy még magasabbra tegye a lécet, még színvonalasabb, igényesebb, átgondoltabb saját dalokkal jelentkezzen. A dalokat ezúttal is az úriember jegyzi, aki feltehetőleg a legtöbbet tudja Adrien érzéseiről, gondolatairól, aki 11 éve társa jóban-rosszban, férje, Kiss Gábor. A szövegek szintén hűen tükrözik az énekesnő gondolatait, érzelmeit, hiszen nemcsak egyedi és varázslatos énekhangja emeli őt az egyik legjobb magyar énekesnőnek, hanem érzékeny személyisége, előadóművészi képességei is. Dalaiban ezért különösen fontos a zene és a szöveg tökéletes összhangja.

Az albumon az Adrient igazán jellemző lírai dalok mellett természetesen dinamikusabb szerzemények is szerepelnek. A dalokban közreműködik egy 30 tagú kórus, a Jazz and More énekegyüttes, és duett nélkül sem maradunk. A partner ezúttal egy olyan fiatalember, akinek tehetségére Adrien figyelt fel, akinek mostantól menedzseri szerepkörben az útját is egyengetni szeretné majd, s akiről a jövőben még nagyon sokat fogunk hallani. Ő Nikolas, s hogy mit tud, az hamarosan kiderül.

Szekeres Adrien "Csak játék" című lemeze az idei őszi-téli szezon kiemelkedő sikere. Az album az elmúlt héten a MAHASZ Top40 albumlista 5. helyén szerepelt!

Az albumon hallható dalok:
1. Szálljon a dal
2. Csak játék
3. Érzés a semmiből
4. Szívből adni
5. Mi kell a nőnek
6. Szív szava
7. Mi vár még ránk
8. Köszönet mindenért
9. Ölelj át
10. Az éj leszáll

Gab

2009. 12. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2009. 12. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 12. 19. 22:43
Remek a lemez, csak BORZASZTÓ RÖVID. Nincs 40 perc sem. :(((

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szekeres Adrien csak játszik! cikk képei
Szekeres Adrien - Szekeres Adrien csak játszik!