Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nicole Scherzinger lesz az új Bond-lány?

Nicole Scherzinger - Nicole Scherzinger lesz az új Bond-lány?

A Pussycat Dolls frontasszonya már túl van néhány castingon, Ő akar lenni az új Bond-lány Daniel Craig oldalán a következő 007-es moziban.

Baby Love (Live)

Nicole Scherzinger néhány hete szakított a Forma 1-es pilóta Lewis Hamiltonnal, és azóta nagyot fordult körülötte a világ: az énekesnőnek ugyanis így sokkal több ideje van a saját karrierjére, így most megpróbálja valóra váltani egy nagyon régi álmát, hogy színésznő lehessen. A Pussycat Dolls sztárja pedig jó magasra tette a lécet, a fejébe vette ugyanis, hogy Ő lesz a következő Bond-lány Daniel Craig mellett az új 007-es filmben.

Nicole Scherzinger - Nicole Scherzinger lesz az új Bond-lány?

„Nicole tele van tervekkel. Ezt az évet nem arra akarta beáldozni, hogy mindenhová kövesse Lewis Hamiltont, nem volt még kész arra, hogy feladja a karrierjét. Néhány castingra már el is ment Hollywoodba, remekül el tudná magát képzelni akciófilmekben. Mindig is szeretett volna Bond-lány lenni és miért ne lehetne Ő a következő? Minden adottsága megvan hozzá, csodálatosan néz ki” - mondta Scherzinger egyik barátja a brit Hello! magazinnak.

A következő Bond-filmet Sam Mendes rendezi, a forgatókönyvet már írják, a produkció a tervek szerint 2011-ben kerül a mozikba.

Juhász Gergely

2010. 01. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2010. 01. 19. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2010. 01. 21. 16:15
Hat szerintem Nicole-nak minden tehetsege megvan a szerepleshez!Annyira jo enekesno..:) nem csak azert mondom mert a aPUssycat Dolls a kedvencem de ez igy van!!Alig varom a filmet!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nicole Scherzinger lesz az új Bond-lány? cikk képei
Nicole Scherzinger - Nicole Scherzinger lesz az új Bond-lány?Nicole Scherzinger - Nicole Scherzinger lesz az új Bond-lány?Nicole Scherzinger - Nicole Scherzinger lesz az új Bond-lány?Nicole Scherzinger - Nicole Scherzinger lesz az új Bond-lány?Nicole Scherzinger - Nicole Scherzinger lesz az új Bond-lány?