Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új albummal tér vissza a McFly

McFly - Új albummal tér vissza a McFly

Az elmúlt évek egyik legnépszerűbb brit pop rock bandája új albummal jelentkezik. A McFly nevű négytagú formáció, Above The Noise címen adja ki hamarosan ötödik nagylemezét.

Shine A Light

A 2004-ben alakult McFly kétévnyi pihenő után úgy döntött, ismét itt az ideje egy új lemez készítésének. A BRIT Award győztes együttes hamarosan kiadja legújabb albumát. Az Above The Noise címet viselő album november 15-én fog megjelenni Angliában. Majd később várhatóan Európa szerte.

Az új album első kislemeze a közelmúltban már meg is jelent. A Party Girl című dal hivatalosan szeptember 6-án vált közkinccsé. Ezt követi majd a várhatóan november 8-án bemutatkozó második kislemez.

McFly - Új albummal tér vissza a McFly

A Shine A Light c. dal valószínűleg az új album egyik kedvenc felvétele lesz. Ugyanis a McFly tagokon kívül, Taio Cruz is közreműködik a dalban. A dalhoz már el is készült a hivatalos videoklip, amit most meg is tekinthettek.

Taio Cruz egyébként nem csak ebben az egy dalban segédkezett a McFly fiúknak. Az Above The Noise című album Amerikában készült el, és a produceri munkák Dallas Austin és Taio Cruz nevéhez fűződnek.

Danny Jones, az együttes énekese és gitárosa szerint, a 14 dalt tartalmazó album mellé hamarosan elkészül egy második, kibővített változat is, amelynek a munkálatai jelenleg is folynak. Ez a verzió többek között eddig még nem hallott dalokat tartalmaz majd. Úgyhogy McFly rajongók, azt hiszem érdemes volt két évet várnotok!

engyus

2010. 10. 21. 15:40

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2010. 11. 07. 0:43
már alig várom! :) (L)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új albummal tér vissza a McFly cikk képei
McFly - Új albummal tér vissza a McFlyMcFly - Új albummal tér vissza a McFly