Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Hungaro-Transylvanian Megamix (Dancs Market Records)

 - Hungaro-Transylvanian Megamix (Dancs Market Records)

Eddig is előfordult, hogy ugyazon a válogatásalbumon helyi és anyaországi előadók is jelen legyenek, viszont az új korong különlegessége, hogy mindez megszakítás nélkül egy 80 perces megamix keretében történik, amelyet Magyarország neves DJ párosa, Erős & Spigiboy válogatott és mixelt össze a tőlük megszokott igényes színvonalon.

Egy biztos, hogy az új lemez 2008 diszkós játszási listáinak is kihagyhatatlan kelléke lesz. Igy talán megtörik az a különben téves és rossz felfogás egyes erdélyi rádiókban és diszkókban, miszerint helyi zenéket nem játszanak, mert nem elég trendi, mert nincs minőség, mert nem... Most így összekeverve a legnagyobb magyar megaslágerekkel, sem Dancs Annamari, Magic Club, New Effect, Fluo, Lukasso vagy mások felvételei nem lógnak ki a sorból, sőt kitünően helytállnak olyan pop-, és rocklegendák mellett, mint az Edda, Bikini, Karthago, Nagy Feró, Kozsó, R-Go, Zoltán Erika, Korál, Dance4Ever, Spy the Ghost és a sort még lehetne folytatni. A Megamix azonban, nem csak emiatt érdekes: valamennyi „régi nagyágyú” újraénekelte egykori slágereit, ami pedig nem egy mindennapi meglepetés.

 - Hungaro-Transylvanian Megamix (Dancs Market Records)

Aki szereti a vegyes stílusokat korrekt dance verziókban, a 80 perces anyag kellemes perceket szerezhet. Érdemes odafigyelni erre a kiadványra, hiszen ilyen erdélyi-magyar „együttműködés” még nem volt!

2008. 01. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 01. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hungaro-Transylvanian Megamix (Dancs Market Records) cikk képei
 - Hungaro-Transylvanian Megamix (Dancs Market Records) - Hungaro-Transylvanian Megamix (Dancs Market Records)