Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Lemezajánlók

Made In Hungary (Dancs Market Records)

 - Made In Hungary (Dancs Market Records)

A most megjelent korong 16 dala nagy érdeklődésre számíthat, hiszen a közelmúlt, a jelen nagy slágerei mellett jónéhány olyan felvétel is van, amelyet még nem lehet letölteni, úgyanis, eddig csak itt jelent meg.

Az első felvétel csakis egy nagy sláger lehet, az elmúlt hónapok egyik legtöbbet játszott felvétele, a kellemes, ugyanakkor már-már a könyedebb jazz irányába mutató Színezd újra című dal a gyulai Magna Cum Laude csapattal, mindazok számára akik az igényesebb zenét és szövegeket kedvelik. Kozsó és az Ámokfutók egy újdonsággal jelentkezik, a nemsokára megjelenő 10 c. albumról kimásolt Ami jó, ami szép felvételellel, amely már egy újabb Kozsó soundot, egy újabb Kozsó sikert igér. Krisz Rudi nemrég megjelent albumáról az Ólomszárny c. slágergyanús, romantikus duettet hallhatjuk Annamari közreműködésével.

Tillinger Attila, akit Jimmy utódjaként emlegetnek, Ki ölel majd át c. lírai dalának Dj. Lotters - féle dinamikus remixével biztosan számíthat újabb rajongókra. Viszont ha dance-ről beszélünk itt van a DANCE4EVER legújabb sikere, az Egy gondolat, amely jelenleg sikeresen ostromolja a slágerlistákat. És ha szó volt abszolút újdonságokról a következőkben egy nagyon fiatal és tehetséges rapper, Peti Junior mutatkozik be az érdekes felépítésű, Csak egy perc c. saját dalával.

Erős és Spigiboy Party c. dala jóideje a dancelisták élvonalában található. Most a legnagyobb román kiadó is felfedezte és egy olyan válogatásalbumon jelentette meg, ahol a műfaj legnagyobb sztárjai találhatók. Jolly Románcok nevét eddig csak a mulatószenében jegyezték, új lemezük és a Te vagy a két szemem fénye c. felvétel már az előadó műfajváltását jelzi a popzene irányába. Dancs Annamari erdélyi énekesnő első igazi magyarországi sikerét a Perzselő fény hozta meg. A dal a Mahasz, Dance top 40-en már hónapok óta rajta van, és nemcsak a VIVA TV , hanem a rádiók is egyre jobban játszák. Filip Gyuri-t, a Soundtrack frontemberét mindeddig rockosként ismerték. Nemsokára megjelenő szólóalbumáról egy igazi meglepetéssel jön, Dandó György Mindig van remény című szerzeményével egy népszerűbb, könnyed Charlie-s fellinget hoz, nem is rosszul. Szekeres Adrien Olyan mint te c. albumát nagy várakozás előzte meg. Ennek köszönhetően hetek alatt lett aranylemez. A SEMTEX az egykori UFO sikerrel, a Karibi Party feltunningolt remixével hoz igazi nyári hangulatot. A Flowers lányok bizony felnőttek. Az új dalok hangzásvilága és a szövegek tartalma ( Ennyi egy nőnek mindig jár) jelzi, hogy vége a halványkék-rózsaszín korszaknak. A sok gyerekkori fellépés megtette hatását: magabiztosak, hangjuk kiforrott és felnőttként is helyük van a popszakmában. Komonyi Zsuzsi új albumáról, a Szeretni annyira fáj című finom, lírai, érzelmes Sihell Ferenc szerzeményt mutatja be, meggyőzve arról, hogy nagyon otthon van ebben a stílusban. Ismét egy lemezújdonság címadó szerzeménye, ezúttal a CAIRO-tól. A Sodorjon a szél a tőlük megszokott megszokott könnyed muzsika, ötletes hangszereléssel, mindenki számára érthető dalszöveggel. Az album végén LOTTERS vs. DISCOSERVICE – a Te vagy az (aki kell) ! c. egykori Patty Ryan slágert kínálja- új köntösben. Egy igazi könnyed azonnal megkedvelhető dal, Dj Lotters átiratában.

Pörög a nyár. Vakáció, utazások, bulik-megannyi alkalom a zenehallgatásra. Egészen biztos, hogy mindenki kap magának tetsző felvételt a kiadó legújabb válogatásalbumáról.

Jónap Tamás

2008. 06. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2008. 06. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a lemezről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Made In Hungary (Dancs Market Records) cikk képei
 - Made In Hungary (Dancs Market Records)