Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Zalaegerszegen jubilálnak a Hercegnők!

Princess - Zalaegerszegen jubilálnak a Hercegnők!

A PRINCESS nyugodt szívvel nevezhető hazánk legsikeresebb crossover formációjának. A három rendkívül csinos hölgy idén ünnepli fennállásuk 10. évfordulóját, amelyről a rajongókkal együtt szeretnének megemlékezni, méghozzá Zalaegerszegen, egy nagyszabású jubileumi koncert keretében.

Latin Passion, Fox Dance, Sword Dance, Kankan, Olasz mix, Csárdás, valamint a La Donna Verdi Rigolettójából – ez csupán néhány gyöngyszem a szinte minden Princess-koncerten felcsendülő crossover-kavalkádból. A mostani rendezvényen ráadásként néhány új és meglepetésszámot is hallhatunk.

„Nagyon jó érzéssel gondolunk vissza az elmúlt 10 évre. Nem bántuk meg, hogy belevágtunk. Egy nagyon jó csapat jött létre, az együttes szinte már családunk részévé vált. Nem beszélve arról, hogy szebbnél szebb helyeken jártunk már a világban, és reméljük, a jövőben még több helyre is eljuthatunk. Nagyon örülünk, hogy koncertjeink népszerűek, és mindent megteszünk azért, hogy közönségünk még sokáig élvezhesse az ismert és nagyszerű slágereket” – nyilatkozták a lányok.

Princess - Zalaegerszegen jubilálnak a Hercegnők!

Az együttes – a közösségi oldal nyújtotta interaktivitást kihasználva – rendszeresen oszt meg posztokat a Princess facebook-oldalán. A zalaegerszegi koncerttel még korántsem ér véget a jubileumi ünnep, hiszen 2012-ben egy jóval nagyobb Princess-koncert is várható a rajongók és a crossover-muzsika kedvelőinek legnagyobb örömére.

Időpont: 2011. november 22. (kedd), 19 óra
Helyszín: Zalaegerszeg, Keresztury Dezső Hangversenyterem

stanley

2011. 11. 11. 11:12

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Zalaegerszegen jubilálnak a Hercegnők! cikk képei
Princess - Zalaegerszegen jubilálnak a Hercegnők!Princess - Zalaegerszegen jubilálnak a Hercegnők!