Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bajban az „American Idol”?

Jennifer Lopez - Bajban az „American Idol”?

A hírek szerint új zsűritagok után kell néznie az American Idol producereinek. Steven Tyler után Jennifer Lopez is bejelentette, mégsem szeretne részt venni a szuperprodukció következő évadában.

Májusban még arról cikkezett a sajtó, hogy a producerek mindent megtesznek azért, hogy a latin dívát a műsorban tartsák. Jennifer az előző évadért 12 millió dollárt kapott, de ő 20 milliót szeretne. Még az is elképzelhető, hogy a főnökség beleegyezett volna az emelésbe, ennek ellenére a szupersztár mégis kilépett. Lopez korábban már többször hangoztatta, hogy a műsor miatt nem jut elég ideje a családjára, így döntésében az időhiány is szerepet játszhatott, illetve visszatérése után most a popkarrierje is újra szárnyal, így ezt az irányt is szeretné továbbra is lendületben tartani.

Jennifer Lopez - Bajban az „American Idol”?

Steven Tyler bejelentése után is azonnal megindultak a találgatások, vajon önszántából jutott-e erre a döntésre, vagy zenésztársai nyomására hozta meg a döntést? A Music From Another Dimension című új Aerosmith stúdiólemez megjelenését nemrégiben nyár végéről novemberre csúsztatták, arra az időszakra, mikor az Idol meghallgatásai a legintenzívebben zajlanak. Mivel emiatt képtelenség lenne egy időben az album promócióját is felvállalni, bizonyos források szerint ezzel a lépéssel Tylert egyértelműen döntéshelyzetbe kívánták állítani társai. Bármi is az igazság, a tény: az ikonikus rocksztár már nem egyengeti tovább a fiatal tehetségek útját.

Mindezzel párhuzamosan a találgatások is azonnal beindultak: vajon kiket kérnek fel a műsor szerkesztői, hogy ítészekként segítsék a munkát. A pletykák szerint Mariah Carey, Adam Lambert, Shania Twain, Justin Timberlake, Kelly Clarkson, Marc Anthony, sőt Nelly Furtado neve is felmerült. Hamarosan úgyis kiderül.

2012. 07. 16. 11:08

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bajban az „American Idol”? cikk képei
Jennifer Lopez - Bajban az „American Idol”? Jennifer Lopez - Bajban az „American Idol”?