Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kylie Minogue búcsúzik?

Kylie Minogue - Kylie Minogue búcsúzik?

Eddig úgy tűnt, az ausztrál énekesnő neve már összeforrt a popszakmával. Tavaly ünnepelte ugyanis karrierjének 25 éves jubileumát. A jeles dátum apropóján többek között nagyszabású koncerttel és egy válogatás albummal is kedveskedett rajongóinak. Így teljesen váratlanul érte a zenei világot és a Kylie-fanatikusokat, hogy a sztár úgy döntött: ennyi volt!

A hírek szerint a szuperszexi díva nemrégiben megvált menedzserétől, Terry Blamley-től. A hír azért is döbbenetes, mert Blamley vastagon benne volt abban, hogy az aprócska, szőke énekesnőből a máig ünnepelt popelőadó váljon. Ő volt az, aki a kezdetektől, egészen mostanáig egyengette Kylie karrierjét.

A Sunday Mirror egy, az énekesnőt jól ismerő forrásra hivatkozva úgy tudja, hogy Kylie úgy érzi, az popzenében nagyjából már elért mindent, amit lehetett, így új kihívásokra van szüksége. Ami érthető is, hiszen a 43 éves hölgy bőven építhet még magának még más területen is karriert.  
Kylie Minogue feltűnt már több filmen az elmúlt évtizedben is. A nyolcvanas években a kedvelt ausztrál szappanoperában, a Neighbours-ben vállat egy szerepet az ügyeletes szívtipró,  Jason Donovan oldalán. Legutóbb pedig  Leos Carax mozijában, a Holy Motorsban tűnt fel.  Hogy megérte-e  a váltás, az pár éven belül úgyis kiderül. Ha pedig az új hivatás nem hozná meg a várt sikereket, akkor rajongói és a jó öreg popzene tárt karokkal fogja várni. 

2013. 01. 16. 9:10

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kylie Minogue búcsúzik? cikk képei
Kylie Minogue - Kylie Minogue búcsúzik?