Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kylie születésnapi ajándéka

Kylie Minogue - Kylie születésnapi ajándéka

Van, aki egy idő után titkolja a korát, és van, aki büszke rá. Kylie Minogue az utóbbiak közé tartozik. Az ausztrál popdíva egy hete ünnepelte a 45. születésnapját, és ebből az alkalomból Skirt címmel egy vadonatúj szerzeménnyel rukkolt elő, amely a YouTube-on több változatban is meghallgatható, de kereskedelmi forgalomban egyelőre nem kapható.

Az énekesnő a születésnapját is a stúdióban töltötte, ugyanis gőzerővel dolgozik a 12. stúdiólemezén – az album a tervek szerint az év végén jelenik meg. A Skirt című dalának az az észak-karolinai születésű The-Dream a fő szerzője, aki már több Grammy-díjjal rendelkezik, idén Kanye Westtel, Jay-Z-vel és Frank Oceannel közösen zsebelt be aranygramofont a No Church in the Wild című zeneszámmal a Legjobb rapzenei együttműködés kategóriában. A tavaly Jay-Z Roc Nation kiadójához szerződött Kylie albumán The-Dream mellett többek közt a szintén amerikai Pharrell Williams is közreműködik dalszerzőként.

Kylie Minogue - Kylie születésnapi ajándéka

A kilencvenes évek második felében jócskán a háttérbe szorult, az új évezredben viszont ismét sikert sikerre halmozó Kylie legutóbbi stúdiólemeze, az Aphrodite 2010 júliusában jelent meg, és az elsőként kimásolt All the Lovers lett róla a legnagyobb sláger. (Új Szó)

Puha József

2013. 06. 04. 8:04

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Kylie születésnapi ajándéka cikk képei
Kylie Minogue - Kylie születésnapi ajándékaKylie Minogue - Kylie születésnapi ajándéka