Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megérkezett a meglepetéslemez

David Bowie - Megérkezett a meglepetéslemez

David Bowie január 8-án, a 66. születésnapján kürtölte világgá, hogy márciusban The Next Day címmel új stúdióalbumot ad ki, közel tíz évvel a legutóbbi, a 2003 szeptemberében megjelent Reality után. A hanghordozó mifelénk már mától beszerezhető, a brit piacon hétfőn, az észak-amerikain kedden kerül forgalomba.

A beharangozó dal, a bejelentés napján kiadott, lassú Where Are We Now? után másodikként a The Stars (Are Out Tonight) című rockos szerzeményt klipesítették meg. A videóban – amelyet Floria Sigismondi rendezett – Bowie és Tilda Swinton egy boldog házaspárt alakít, de az életük a feje tetejére áll egy bulvárlap megvásárlása után. A kaotikus klipben a szereplők a legendás zenész pályájának jellegzetes állomásait elevenítik fel.

David Bowie - Megérkezett a meglepetéslemez

A The Stars (Are Out Tonight) limitált példányszámú vinillemezen is megjelenik az idei Record Store Day alkalmából április 20-án. A hanghordozó kizárólag azon a napon lesz beszerezhető független brit zeneboltokban. A rendezvény a nagy áruházak és a letöltések közé szorult, egyre nehezebb helyzetben levő független zeneboltok megsegítésére jött létre.

Simon Cowell producer ismét megkörnyékezte David Bowie-t, szeretné, ha a brit The X Factor következő sorozatának egyik mentora lenne. „Nem titok, hogy már többször felkértem mentornak. Ő egy legenda. Fantasztikus dalszerző, és igen nagy hatással van a mai zenére, ráadásul száz százalékig hiteles ember. A rajongója vagyok” – mondta Cowell a Daily Mail napilapnak. (Új Szó)

Puha József

2013. 03. 08. 19:11

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megérkezett a meglepetéslemez cikk képei
David Bowie - Megérkezett a meglepetéslemezDavid Bowie - Megérkezett a meglepetéslemez