Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Vivat Snoop Lion!

Snoop Dogg - Vivat Snoop Lion!

Calvin Broadus Jr, alias Snoop Dogg hivatalos sajtóközleményben közölte a nagyvilággal nemrégiben, legutóbbi jamaicai utazásán átkeresztelkedett Snoop Lionra helyi rasztafári szertartás keretében. Így innentől kezdve kéretik ezen a néven szólítani.

A rapper azt is megerősítette, hogy ez nemcsak egyszeri hóbort nála, innentől kezdve Snoop Lion néven fog működni és a reggiae zenének szenteli magát. A döntésre azért szánta el magát, mert megcsömörlött a raptől, már nem talált benne semmi izgalmas kihívást. Kijelentésének nyomatékot adott a tény is, hogy legújabb slágere a La La La már egy vérbeli reggae szám. Snoop Reincarnated (Reinkarnálódva) címmel dokumentumfilmet is forgatott a karib-tengeri szigetországban, és azt is elárulta, hogy hiszi, Ő az újjászületett Bob Marley.

Snoop Dogg - Vivat Snoop Lion!

Snoop korábban is hódolt már a névváltoztatás hóbortjának. Karrierje elején, az 1990-es évek ben Snoop Doggy Doggként tűnt fel. A Doggy később eltűnt, viszont előszeretettel aggatott magára különféle beceneveket. Kedvence a Doggfather volt.
A már az új személetben született, csak és kizárólag raggae nótákat tartalmazó, Diplo által felügyelt Reincarnated album idén ősszel kerül a lemezboltok polcaira.

2013. 08. 26. 16:22

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vivat Snoop Lion! cikk képei
Snoop Dogg - Vivat Snoop Lion!Snoop Dogg - Vivat Snoop Lion!