Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra összeáll az R-Go!

R-Go - Újra összeáll az R-Go!

Az R-Go Zenekar eredeti felállásban újra összeáll, méghozzá egy jubileumi koncert keretében. 2003. november 27-én a Budapest Sportarénában ünnepelhetik meg a régi és új R-Go rajongók a Zenekar fennállásának 20 éves jubileumát!

A nyolcvanas évek elején alakult sikercsapatot valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Megalakulásuknak, sikereiknek, szétválásuknak és többszöri visszatérésüknek a történetét mindannyian ismerjük, ennek ellenére egy húszéves jubileum mégis indokolttá teszi az elmúlt évek történéseinek felidézését.

A zenekar – megalakulásának első öt évében változatlan felállással – a létező összes popzenei díjat elnyerte. Kezdetben az év felfedezettjeként, majd az év együtteseként aratták le a babérokat, majd az R-GO nevet Szikora Robi új formációkkal vitte tovább, melyek például az Angyalbőrben lemez korszakában teltházas Budapest Sportcsarnokot, arany- és platinalemezeket, valamint több külföldön is elismert díjat hoztak Robinak és a zenekarnak egyaránt. A fiatalos lendületet természetesen a kezdetektől napjainkig Robi személye garantálta, akit 1990-ben Los Angelesben elnyerte a Kelet-Európa legfigyelemreméltóbb előadója díjat, ugyanakkor itthon az Évtized zenészének választották.

2003-ban az R-GO húszéves. Ezt a jelentős fordulópontot természetesen méltó ünneppel szeretnék mindenki számára emlékezetessé tenni.

2003. november 27-én, este 8 órakor, a Budapest Sportarénában ismét egy színpadon látható a legendás ős R-GO: Szikora Róbert, Kozma Tibor, Környei Attila, Holló József és Barile Pasquale. A koncert érdekességét tovább fokozza, hogy az ősformáció mellett több R-GO korszakból is ízelítőt kaphatnak a rajongók, olyan vendégelőadók tolmácsolásában, akik az egyes R-GO formációk meghatározó egyéniségei voltak. A koncert sztárvendége a TNT együttes.

A hazai színpadokon korábban még soha nem látott hang-, fény- és díszlettechnikai megoldások garantálják, hogy minden ellátogatónak maradandó koncert élményben lesz része.

Az R-GO e jeles esemény alkalmából egy lemezkülönlegességgel is kedveskedik rajongóinak. A koncert napján jelenik meg az az új R-GO album, melyen az elmúlt húsz év legnagyobb slágerei unplugged verzióban hallhatók.

fkriszta

2003. 11. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2003. 11. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 12. 12. 0:00
Szuper, azt hiszem ebben minden benne van tömören és röviden, amit a zenekar elérhetett. Persze a sikereiket oldalakon keresztül lehetne még emlegetni...
Vendég 2004. 04. 16. 0:00
szar az egész zenekar Robival az élen
Vendég 2004. 10. 17. 0:00
Remelem nem a Penz korul forog a gondolat ami miatt ujra egyutt jatszik a csapat, meg ha egy koncert erejeig is !!!! a Szeretet ,es az a energia, az a lendulet amit Szikora Robert ( R-GO) adott mindenkinek !!! Aldjon meg az Isten mindenkit ! sziasztok picur17@hotmail.com
Vendég 2004. 12. 11. 18:45
Imádom őket! Fergeteges PARTY-t csináltak a legutóbb is!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Újra összeáll az R-Go! cikk képei
R-Go - Újra összeáll az R-Go!