Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jay Z kispapa akar lenni

Jay-Z - Jay Z kispapa akar lenni

A rapmester Jay-Z igencsak meglepő bejelentést tett a minap rajongói nem kis megrökönyödésére, de még annál is nagyobb bánatára. A rapsztár ugyanis közölte, hogy olyannyira megelégelte a zeneipar „nyújtotta” mocskosan kemény életet, hogy inkább kilépne.

A zenei sikerek, teltházas fellépések helyett tudjátok mire (vagy inkább kire) vágyik az elismert fekete előadó? Barátnőjével, a csinos pályatárs Beyonce Knowles-szel családot szeretne alapítani, gyerekeket nevelni!

„Nagyon szeretnék kölyköket, teljesen odavagyok értük. A gyerek az egyetlen dolog, ami még hiányzik az életemből” - így nyilatkozott a harmincharmadik évét taposó rapper nemrégiben a sajtó képviselőinek. Továbbá hozzátette, hogy „csak a pénz nem hozhat valódi boldogságot az ember életében, ha nincs egy bébi, akit ringathat.

Jay-Z - Jay Z kispapa akar lenni

Az apaságról ábrándozó Jay-Z arról áradozott tovább, hogy olyannyira belezúgott Knowles kisasszonyba, hogy élete legfontosabb részévé vált, és hogy a hip-hop ipar már nem lelkesíti őt többé.

Anett

2003. 11. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Anett 2003. 11. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 12. 07. 0:00
Hóhóóóó elrontottad nem te vagy a RAPPMESTER!!!HANEM ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNNNNNNNNNN! oké?:)Gyere szeress és te is az lehetsz!Pécsen lakok!csók Edinaa
Vendég 2004. 12. 22. 19:33
szerintem jay-z jó arc, és azért a zenéi sem piskóták!
Vendég 2005. 03. 01. 13:51
bázzz öcsém jay-z a legjobb fej és az a szám amit a linkin parkkal aratott az nem piskóta!!!!!!!!!!csak hogy tuggyátok a numb encore számró beszélek

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jay Z kispapa akar lenni cikk képei
Jay-Z - Jay Z kispapa akar lenniJay-Z - Jay Z kispapa akar lenni