Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Groovehouse ismét aranylemezes!

Groovehouse - A Groovehouse ismét aranylemezes!

Januárban a Groovehouse legújabb lemeze az "Elmúlt a nyár" című korong is bearanyozódott. Az aranylemezt ünnepélyes keretek között adták át a héten egy budapesti szórakozóhelyen.

A Groovehouse csapata, Judy és Zsolti március 31-én, szerdán este ünnepélyes keretek között egy budapesti szórakozóhelyen vették át legutóbbi nagylemezükért, az "Elmúlt a nyár" című albumért járó aranylemezt.

Az aranylemezátadáson nemcsak a zenekar tagjai, hanem valamennyi szerzőtárs és támogató is egy-egy aranylemezt vihetett haza a Groovehouse-tól.

A rendezvényen minden várakozás ellenére nem a Groovehouse, hanem egy jó barátjuk, Vujity Tvrtko és vendégzenekara lépett a színpadra, hogy többek között egy Goran Bregovic dalt adjon elő. Ezután a Groovehouse tagjai a Surda dalt voltak kénytelenek előadni, így próbált visszavágni egy régi sérelme miatt Tvrtko, amikor is felrángatták a színpadra, hogy énekeljen együtt a csapattal.

A Tvrtko és vendégzenekara fellépését inkább nem kommentálnám. Hirtelen azt hittem, hogy a Szuperbuli forgatására vagy egy szakadt kőbányai kiskocsmába tértem be. Minden esetre jól megleptek bennünket. Annyira, hogy pár dal után már nem bírtam tovább és hazafutottam.

fkriszta

2004. 04. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 04. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 04. 02. 0:00
Kriszta! Hidd el, ha tovább maradtál volna a bulin, nem bántad volna meg, mert frenetikus volt. Ráadásul Judyt is hallhattad volna, igaz, nem a saját dalaikat énekelte...
Pequenita 2004. 04. 03. 0:00
Kriszta! Csatlakozom az előttem szólóhoz! Maradnod kellett volna! Fantasztikus volt! :) Tinédzser l' amour... :))))))))))))))))))))
Vendég 2004. 04. 05. 0:00
Kriszta!! Tvrtko nagyot dobott a hangulatomon, ugyanis néhány kedvencemet adták elő!! Szerintem teljesen jó volt (persze, mert én értékelni tudom a "szomszédunk" szerzeményeit!! :)) Kár, hogy nem maradtál, mert pl. még nagyon sokan énekeltek, és a társaság is nagyon a helyén volt!! Nem tudod miről maradtál le...
djrosi 2004. 04. 07. 0:00
nagyon sok magyar egyhangú zenét játszik,túl érzelgős stb,a szöveg értelmetlen,talán azt gondolják ezek az együttesek hogy azenével ezt leplezni tudják,TÉVEDNEK,A klipről meg ne is beszéljünk.Egy szóval ide sorolom a groovehouse-t is.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

A Groovehouse ismét aranylemezes! cikk képei
Groovehouse - A Groovehouse ismét aranylemezes!