Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Feloszlik a Groovehouse?

Groovehouse - Feloszlik a Groovehouse?

Judy már nagyon szeretne anya lenni, ezzel együtt pedig felkészült arra is, hogy az élete - ha megérkezik a trónörökös - gyökerestül megváltozik. A Groovehouse énekesnője a jövőben már csak hobbiként szeretne a zenéléssel foglalkozni.

Judy és párja, Roli nagyon szeretnének már egy kis utódot, így a Groovehouse énekesnője alaposan átgondolta, min kell változtatnia a jövőben.

"Természetgyógyászati termékek forgalmazásában veszek részt. Terhesen már nem akarok füstös, hangos szórakozóhelyeken fellépni, és egyébként is terveztem, hogy valamilyen vállalkozásba kezdek. A magyar zenei piac nagyon komoly hanyatlásnak indult, egyre bizonytalanabb az együttesek élete. Rolival az a célunk, hogy ne a mindennapi betevőért, hanem élvezetből zenéljünk" - mondta Judy.

Groovehouse - Feloszlik a Groovehouse?

A Groovehouse éppen tíz éve, 1997. áprilisában alakult, Judy '98-ban lett az együttes tagja. Egy súlyos autóbaleset miatt - amelyben az énekesnő nagyon komoly sérüléseket szenvedett - az első albumuk csak 1999. júliusában jelenhetett meg.

2001. őszén megjelent második nagylemezük Hajnal címmel, mely az arany és a platina státuszt is elérte. Innentől nem volt megállás: a Groovehouse Jakab líra díjat és Viva Comet díjat is nyert, ezen kívül övék lett az év hazai dance albuma, valamint Az év dala.

Groovehouse - Feloszlik a Groovehouse?

2003. novemberében jelent meg harmadik albumuk Elmúlt a nyár címmel, majd jött az Ébredj mellettem 2005-ben. Erről a korongról a Szívvel lélekkel című dal egyébként anno csúcsstartolóként első helyen nyitott a Viva tv hivatalos slágerlistáján.

Juhász Gergely

2007. 04. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Juhász Gergely 2007. 04. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
jucus 2007. 04. 28. 23:49
imadom oket
Vendég 2007. 08. 11. 15:18
(L) Tökre szeretem a GH-t! :) Hajrá!
Vendég 2007. 08. 20. 11:42
www.groovehouse.fanklub.hu www.groovehouse.fanklub.hu www.groovehouse.fanklub.hu www.groovehouse.fanklub.hu www.groovehouse.fanklub.hu www.groovehouse.fanklub.hu www.groovehouse.fanklub.hu www.groovehouse.fanklub.hu www.groovehouse.fanklub.hu www.groovehouse.fanklub.hu
Vendég 2007. 12. 20. 19:10
judy neked van a legjobb hangod

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Feloszlik a Groovehouse? cikk képei
Groovehouse - Feloszlik a Groovehouse?Groovehouse - Feloszlik a Groovehouse?Groovehouse - Feloszlik a Groovehouse?