Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új lemez a Princesstől

Princess - Új lemez a Princesstől

A három éve alakult zenekar immáron 3-ik albumát jelenteti meg, a most kiadott hegedűvarázslat a Táncok Bűvöletében címet viseli. A lemezen a tangótól, a szambán át a polkáig mindenféle stílus képviselteti magát, sőt még Brahms feldolgozás is szorult a korongra.

A triót alkotó három hölgy (Molnár Ildi, Pados Kriszta és Sándor Kriszti) az elmúlt 3 évben az egész világot bejárta, Mexikótól az összes európai országig. A most megjelent lemez a korábbi koncepciót követi, hangzásban mindössze nüansznyi váltást jelent, hogy management váltás ment végbe, és új zeneszerzőket találtak Molnár Gábor és Rácz Gergő személyében. A most ismertetett ötösfogat minden tagja egyébként képzett zenész, Gábor klasszikus gitáron szerzett diplomát, Gergő pedig kalrinéton játszik és a Full Moon énekkarban dalol.

Princess - Új lemez a Princesstől

A korábbi sikert (100.000 eladott példány a Hegedűvarázs c. lemezből) nehéz lesz felülmúlni, de mindannyian bizakodóak, az album amúgy mostanra dupla platina lemezzé érett, és már Németországban is kapható, újonnan megjelent társával együtt. A „cross-over”-nek nevezett stílust, amit a lányok zenéje képvisel, a világ minden pontján az üdvrivalgás heves reakcióját váltotta ki a közönségből- „Egy koncert alkalmával végig állva tapsoltak az emberek” – nyilatkozta Pados Kriszti.

Princess - Új lemez a Princesstől

Az új lemez – címéhez híven- táncos műveket értelmez újra, születése a lányok agyán egy hirtelen átsöprő gondolat tálalásaként bontakozott ki, amit a BMG igazgatója akceptált, majd rögvest a projektté felfejlődött ötlet támogatásába és ösztönzésébe kezdett – így lett ilyen változatos és táncos ez az album. A novemberre és decemberre tervezett lemezbemutató turné utolsó állomása egy budapesti szuperkoncert lesz.

/A Lemezajánló rovatunkban hamarosan kritikát is olvashattok a Táncok Bűvöletében c. albumról./

Ferenczi Attila

2004. 09. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2004. 09. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 09. 19. 0:00
Jóóóó!!
Vendég 2004. 09. 19. 0:00
Csinosak vagytok nagyon!!
Vendég 2004. 09. 21. 0:00
Mosolyogni tudtok, de zenélni nem......... Gáz hogy virtuál hegedü is játszik a lemezen, de akkor ti minek vagytok?????
Vendég 2004. 09. 22. 0:00
Nagyon kevés a fotó. Kicsit többet magatokról.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Új lemez a Princesstől cikk képei
Princess - Új lemez a PrincesstőlPrincess - Új lemez a PrincesstőlPrincess - Új lemez a PrincesstőlPrincess - Új lemez a PrincesstőlPrincess - Új lemez a PrincesstőlPrincess - Új lemez a PrincesstőlPrincess - Új lemez a PrincesstőlPrincess - Új lemez a PrincesstőlPrincess - Új lemez a Princesstől