Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Közeledik a hercegnők budapesti nagykoncertje

Princess - Közeledik a hercegnők budapesti nagykoncertje

Alig több mint három éve robbant be a köztudatba a klasszikus és modern zenei elemeket ötvöző Princess, akik - első albumuk címének megfelelően - hamar elnyerték a hazai zenei életben "a hegedű hercegnői" címet. Június 25-én a Budai Parkszínpadon lépnek fel.

A méltán sikeres, immár többszörös platinalemezes hölgytrió az utóbbi esztendők során számos országban megcsillogtatta tehetségét: felléptek Svájcban, Olaszországban, Lengyelországban és Monte Carlo-ban, lemezfelvételen, klipforgatáson és tévészerepléseken vettek részt Hollandiában, mexikói koncertkörúton voltak, lemezük pedig megjelent Németországban. A Princess tagjai ez utóbbi országban töltötték az elmúlt három hónapot: 2005 márciusától egészen május végéig egy 40 állomásos német turné keretén belül léptek színpadra az ország legnagyobb sportcsarnokaiban és koncerttermeiben.

Princess - Közeledik a hercegnők budapesti nagykoncertje

A tehetséges hölgyek július elején szabadságra utaznak, hogy kipihenjék a fáradalmakat, és felkészüljenek a következő "nagy menetre". Nagyon sok megkeresés és koncert van kilátásban mind Magyarországon, mind pedig külföldről. Természetesen a Princess a hazai rajongókat sem hanyagolja el: vidéki nagykoncertek is vannak előkészületben: Makó, Eger, Paks, Karcag és még számos honi város.

Addig is azonban a legaktuálisabb fellépésük dátuma június 25., amikor is Budai Parkszínpad vendégei lesznek. A nagykoncert különlegessége, hogy a "Táncok bűvöletében" c. harmadik (arany) albumukat ott és akkor hallhatja először a közönség. Külön érdekesség, hogy minden, a június 25-i koncertre váltott belépőjegy 5000 forint kedvezményre jogosít a Real Men's öltönyházban (részletek a belépőjegyen).

Jónap Tamás

2005. 06. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 06. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 06. 08. 8:18
Lassan meg kellene tanulni hegedűlni...
Vendég 2005. 06. 14. 9:20
Hercegnőőők!! Ha..ha csak a vakításhoz értenek, de hegedűlni ki is szokott a lemezen?? hm erről írjatok inkább.... vagy hozzanak ki a Márióval egy lemezt és egymástól vegyenek hegedű-harmónika órákat.. :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Közeledik a hercegnők budapesti nagykoncertje cikk képei
Princess - Közeledik a hercegnők budapesti nagykoncertjePrincess - Közeledik a hercegnők budapesti nagykoncertje