Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hiphop sztárok a Korn új klipjében

Korn - Hiphop sztárok a Korn új klipjében

A Korn új klipjében a hiphop nagy amerikai sztárjai vették át a főszerepet: Snoop Dogg, Lil Jon, Xzibit és David Banner személyesítik meg a rock banda tagjait.

Egy érdekes ötlettel állt elő a Korn új klipjének rendezője, David Meyers. Megelégelve, hogy manapság a hard rock klipek többségét kevesebbszer játsszák a zenei csatornák, úgy döntött, hogy a szokásos sablonos metál klipektől eltérően után valami szembeötlően mással rukkolnak elő. A hip hop műfaj négy nagy arcát, Lil Jont, Snoop Doggot, Xzibitet és David Bannert kérték fel, hogy szerepeljenek a Korn videójában. A Twisted Transistorcímet viselő dalban, Lil Jon helyettesíti Jonathan Davist, Snoop Dogg lesz a gitáros Munky, Xzibit Fieldy basszusgitárját kapta fel, míg David Banner ült a dobok mögé. A választás nem véletlenül esett rájuk. Amikor az ötlet felmerült, olyan rapperek után néztek, akikkel már jó kapcsolatban volt a zenekar: Lil Jon a múlt évben a srácokkal együtt készített el egy Public Enemy feldolgozást, Snoop Dogg már többször turnézott velük, sőt még a menedzsmentjük is közös, de Xzibit is üzleti szempontból kapcsolódik a Kornhoz.

Korn - Hiphop sztárok a Korn új klipjében

A Twisted Transistor, melynek producere a híres Matrix nevű csapat, akik már korábban többek között Avril Lavigne-nek vagy az aktuális tinisztár, Hilary Duff albumainál segédkeztek. Ez a dal lesz a Korn immár hetedik stúdióalbumának beharangozó száma, amely egyébként december elején lát napvilágot See You On the Other Side címmel.

fkriszta

2005. 10. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 10. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 10. 13. 12:17
szar a zenétek
Vendég 2005. 10. 13. 13:32
király a zenétek kijavítalak Guest !!!!!!!!!!
Vendég 2005. 10. 14. 12:15
A zene jo de a reperek nem kellenek oda
Vendég 2005. 10. 15. 17:17
Nagyon bejön

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Hiphop sztárok a Korn új klipjében cikk képei
Korn - Hiphop sztárok a Korn új klipjébenKorn - Hiphop sztárok a Korn új klipjében