Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Zorán DVD

Zorán - Zorán DVD

Zorán ismét koncert DVD-vel kedveskedik rajongóinak. Viszont teljesen más műsorral, mint két évvel ezelőtt. Akkor egy szimfonikusokra áthangszerelt megismételhetetlen előadás jelent meg Zorán első DVD-jeként.

Most a 2005. április 15-i Aréna-beli koncertet láthatja a nagyérdemű, ahol a legendás énekes megszokott kísérőzenekarával lépett színpadra, és adott felejthetetlen hangulatú koncertet. A korong 29 dalt tartalmaz: a Metro korszaktól egészen a legújabb szerzeményekig, s ebből csak alig néhány "kihagyhatatlan" nóta szerepelt az előző DVD anyagában is. A könnyed, vidám hangulatú koncert olyan csemegéket tartogat, mint a Kell ott fenn egy ország akusztikus gitárokra áthangszerelt verziója, a 60-as évek rock and roll egyvelege vagy Presser Gábor és Zorán egy szál zongorával kísért duettje.

A közreműködők névsora is igen tekintélyes, hisz az előbb említett Presser Gábor mellett Somló Tamás, Kern András, Auth Csilla és Gerendás Péter is beszállt egy-egy dal erejéig, s ne felejtsük el, hogy Zorán "saját" zenekara is az ország legjobb muzsikusait egyesíti, elég ha csak Sipeki Zoltánra (gitár), Horváth Kornélra (ütős hangszerek) vagy Orosz Zoltánra (harmonika) gondolunk. A menü a több mint 2 órás koncert mellett két extrát is tartogat a rajongók számára.

Bátran kijelenthető, hogy Zorán most megjelenő DVD-je képi és hangzásvilágban felveszi a versenyt a hasonló külföldi kiadványokkal.

Jónap Tamás

2005. 10. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 10. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2008. 01. 29. 10:01
A legjobb számot /Alszol a vállamon/ lehagyták róla.Különben jó.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Zorán DVD cikk képei
Zorán - Zorán DVD