Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lola a Barátok köztben

Lola - Lola a Barátok köztben

Lolát hamarosan hazánk egyik legnépszerűbb sorozatában, a RTL Klubon futó Barátok közt-ben láthatjuk. A fiatal lányt alig pár hónapja ismerhette meg a hazai publikum, a Házibuli 2 főcímdalának magyar feldolgozásával robbant be igazán a köztudatba. Most nemcsak énekesnői tudásáról, hanem színésznői képességeiről is megbizonyosodhatunk.

"Mindig is fontosnak tartottuk, hogy sorozatunkban példaképeket mutassunk be a fiatalok számára. Így volt ez Gyurta Dani esetében is, és Lola szerepeltetésekor is hasonlóképpen gondolkodtunk. Egy ifjú tehetséget kerestünk, aki már szép sikereket ért el eddigi pályája során. Lola azon túl, hogy egy fiatal énekesnőt, azaz önmagát alakítja nálunk, egyben egy olyan karaktert formál meg, aki alaposan megkavarja tinédzser szereplőink életét" - állítja Kalamár Tamás, a Barátok közt producere.

Lola a Barátok köztben egy slágergyanús, lendületes dallal debütál, melyet a produkció részére készítettek a szerzők. A "Hallja meg a világ" című nóta több ízben is elhangzik majd a sorozatban, nem is csoda hát, hogy a Barátok közt egyik ifjú hőse maga is kedvet kap az énekléshez. Ám hogy miként alakul a történet, az majd február végén, Lola adásba kerülésekor derül ki!

A "Hallja meg a világ" az énekesnő második maxilemeze. A dal zeneszerzője Rakonczai Viktor, aki egyben Lola zenei producere is, a szöveget pedig Orbán Tamás írta. A dalhoz videoklipet is forgattak Sztevanovity Krisztián (Vision) rendezésében. Az énekesnő itt már más oldaláról mutatkozik be: kislányos imidzse átalakult lázadó tinivé. Az új klip egyébként sokmeglepetést tartogat még a közönség számára, melyet január végétől lehet látni a zenetévé műsorán.

Lola első kislemeze a nagy sikerű Házibuli 2. "Your eyes" betétdalának feldolgozása, ami "Álomtánc" címmel látott napvilágot. Bemutatkozó albuma azonos címmel jelent meg 2005 novemberében. A dalnak nagy sikere lett a kereskedelmi rádiók műsorában, mai napig gyakran játsszák. Lola hamar kivívta a közönség szimpátiáját, rövid időn belül nagy rajongótáborra tett szert. Az interneten több Lola-topic és -fórum alakult, sőt, rajongói a hivatalos weboldala mellett külön website-ot készítettek számára.

2006. 01. 19.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2006. 03. 10. 8:25
Sziasztok! Honnan lehet letölteni Lola albumát???
Vendég 2006. 03. 10. 9:07
én sem tudom
Vendég 2006. 03. 10. 9:07
sajnos
Vendég 2006. 03. 10. 16:00
Lola egy nagyon csinos csaj nagy szerencséje lesz a pasijának Sanyi
Vendég 2006. 03. 10. 17:04
szia Lola láttam a vivatv t én egy lány vagyok.13 éves . engem csak a te számod tud felvídítani akárki akármit mond te egy szerencsés csaj vag !az osztályba mindenki a te zenédet énekli!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Lola a Barátok köztben cikk képei
Lola - Lola a Barátok köztben