Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Zene videojátékhoz

Depeche Mode - Zene videojátékhoz

Nem újdonság, hogy népszerű videojátékokat hangulatos betétdalokkal, külön hozzájuk írt zenékkel próbálnak még eladhatóbbá tenni. Elég, ha visszaemlékezünk a „GTA”- vagy „Need for Speed”-szériákra, és az ott felcsendülő, ütősebb nótákra. De hogy a „The Sims” is beálljon a sorba!

A „The Sims” világszerte milliók kedvence, és nálunk is hatalmas népszerűségnek örvend. Az EA Games fejlesztői most újabb játék-kiegészítő helyett egy merész lépésre szánták el magukat: különböző hírességeket, neves együtteseket kértek fel, hogy egy-egy dalukat dolgozzák át, és énekeljék el a játék teljesen kitalált nyelvén. A karakterek beszéde érdekes elegye az ukrán nyelvnek és egy fülöp-szigeteki dialektusnak, így az ismert dalok ezen fognak most megszólalni.

Depeche Mode - Zene videojátékhoz

Elsőként a Depeche Mode vállalta a felvételt: ők a „Suffer Well” című számukat alakították át, hogy megfeleljen a játék követelményeinek. David Gahan, az együttes énekese elmondta: „A Depeche Mode mindig is nyitott volt az új zenei lehetőségek felé. De hogy a „Suffer Well”-t átírjuk és Sim-nyelven felvegyük… nos, az elég bizarr volt. Azonban pontosan ezért is volt kihagyhatatlan.”

A további előadók neve még nem ismert, a projekt azonban érdekesen hangzik.

brigichan

2006. 03. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

brigichan 2006. 03. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Zene videojátékhoz cikk képei
Depeche Mode - Zene videojátékhozDepeche Mode - Zene videojátékhoz