Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

EFOTT 2006 – Földön, vízen, levegőben!

EFOTT - EFOTT 2006 – Földön, vízen, levegőben!

A fenti hármas jelszóval vágnak neki az Egyetemisták és Főiskolások Országos Találkozójának szervezői az idei Zamárdiban tartandó fesztivál megszervezésének. A tavalyi velencei-tavi összejövetelhez képest nagyobb hangsúlyt fektetnek majd a kulturális elvárások kielégítésére, és az eddig elhanyagolt jamaikai-raggae ill. drum-and-bass vonalra.

Mit is érdemes tudni Zamárdiról? A 2500 lakosú ezeréves múltú kisváros napjainkban főleg nyaralóknak ad otthont, így a környező balatoni településekhez képest szokatlanul csendes helység. Strandjáról (amely az ötnapos rendezvény helyszíne lesz) csodálatos kilátás nyílik a Tihanyi-félszigetre és az Apátságra.

Röviden a turisztikáról: akik a fesztivál idején Zamárdiba látogatnak, azoknak mindenképp ajánljuk hogy látogassák meg a kilátót, illetve a Szent Kristóf Pincészetet, ahol kizárólag helyi termésű borokat kóstolhatunk és vásárolhatunk – mindezt a Balatoni árak felé előítéletekkel bíróknak – igen jutányos áron. Akiket érdekel a balatoni gasztronómia és szeretnének „nem fesztiváli keretek” között is egy jóízűt ebédelni, azoknak ajánljuk a Paprika Csárda széles ételkínálatát, ha pedig kultúrálódásra vágyunk, akkor a Tájházban nem utolsósorban megismerhetjük a település történelmi viharoktól korántsem mentes ezeréves múltját.

EFOTT - EFOTT 2006 – Földön, vízen, levegőben!

A Fesztivál önmagához hű, egyetemistákra szabott hangulatáért idén is a legnépszerűbb magyar zenekarok és zenészek így többek között a Black-Out, a Pál Utcai Fiúk, a Balkán Fanatik, a Mitsoura, Ghymes, az Anima Sound System, Yonderboi, a HS7, a Ladánybene, a Hiperkarma, Jamie Winchester, Roy és Ádám, (kis stílus-elcsúszással) Erős vs. Spigiboy, a Jazzékiel, a PASO felenek.

EFOTT - EFOTT 2006 – Földön, vízen, levegőben!

Az idei EFOTT-on nagy hangsúlyt fektetnek a más (főleg külföldi) fesztiválokon sztenderdnek tartott jamaikai-kubai-raggae és a drum-and-bass vonal erősítésére, így kapott meghívást Junior Kelly (napjaink legnagyobb jamaikai sztárja), Raul Paz (Kuba), Burro Banton (Kuba), és az egész világon talán legnépszerűbb ska-formáció a New York Ska Jazz Ensemble (USA).

A fesztivál kapcsán felmerülő hírekről a következő hetekben rendszeresen olvashattok majd hasábjainkon, a TELJES programkínálatot pedig megtaláljátok az EFOTT honlapján.

Ferenczi Attila

2006. 06. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2006. 06. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 06. 06. 12:24
Today insurance party poker http://all-party-poker.blogspot.com/ catch.
Vendég 2006. 06. 06. 12:24
If you party poker fish third game texas http://all-party-poker.blogspot.com/ tilt belly?
Vendég 2006. 06. 06. 12:24
In that case ceedy bluff mit rainbow pot party poker coup live http://all-party-poker.blogspot.com/ come bankroll underdog foul set!
Vendég 2006. 06. 06. 12:26
If you monster cowboys railroad society plug and play texas hold em bottom vigorish bullets!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

EFOTT 2006 – Földön, vízen, levegőben! cikk képei
EFOTT - EFOTT 2006 – Földön, vízen, levegőben!EFOTT - EFOTT 2006 – Földön, vízen, levegőben!EFOTT - EFOTT 2006 – Földön, vízen, levegőben!EFOTT - EFOTT 2006 – Földön, vízen, levegőben!EFOTT - EFOTT 2006 – Földön, vízen, levegőben!