Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Back II Black: koncert itthon és otthon

Back 2 Black - Back II Black: koncert itthon és otthon

Idén novemberben tíz gyertyát fújhat el képzeletbeli szülinapi tortáján a Back II Black. Természetesen a banda is jó társaságban szeret ünnepelni, márpedig a rajongókból álló közönségnél nem nagyon akad jobb kompánia, így nem meglepő, hogy a jubileum kapcsán számos élő fellépéssel pakolják meg a novembert, s egy DVD is befigyel.

A startra 9-én kerül majd sor a miskolci egyetemen, majd november 11-én Kalocsán, a Balkán Pubban mutatják meg, milyen is a hamisítatlan Back II Black buli! A hónap közepén, 15-én Budapest egyik legszebb kulturális központjában, a Művészetek Palotájában lépnek színpadra a fiúk, 18-án pedig Érden, a Club Spatenben várható nagy az érdeklődés a csapat iránt. A hónap utolsó péntekje is a fővárosi rajongóknak kedvez, ám aki akkor nem jut el a TACUBÁ-ba, az december elsején az Alcatrazban vigasztalódhat.
Kétségtelen, hogy a funky-futamokkal teli fergetegek megismételhetetlenek, s a hangulat visszaadhatatlan, ám Bebe és társai mégis megpróbálkoznak a lehetetlennel. Idén, a Petőfi Csarnokban tartott telt házas koncertjüket kamerák kereszttüzében tartották. Ennek köszönhetően a dupla színpadon, vendégfellépővel színesített produkció majd’ kétórás térhatású hanggal kísért slágerparádéja, stílusosan novemberben, DVD-re kerül. A felidéznivaló esemény mellett a rajongók – egy ráadás-kisfilm segítségével – beleshetnek a zenekari próbára és a kulisszák mögé. S mivel a Back II Black öt nagylemeze között eddig még nem kapott helyet koncertalbum, a zenekar úgy döntött, sajátos módon pótolja e hiányt: a Sodor a Funky feliratú DVD mellé egy CD-t is csomagolnak, mely az emlékezetes est hetvenpercnyi zenei esszenciáját tartalmazza majd.

Back 2 Black - Back II Black: koncert itthon és otthon

(Fotók: Bársony Bence)

Balajti Péter

2006. 10. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Balajti Péter 2006. 10. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Back II Black: koncert itthon és otthon cikk képei
Back 2 Black - Back II Black: koncert itthon és otthonBack 2 Black - Back II Black: koncert itthon és otthon